ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουρίνιο: «Είναι άδικο η 3η θέση του Champions League να οδηγεί στο Europa League»



 Ο Μουρίνιο, μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την συνέχεια του Champions League, έσπευσε να εκφράσει την άποψη του πως δεν θα έπρεπε οι ισχυρές ομάδες του Champions League να επιβραβεύονται για την αποτυχία τους.

Ο Πορτογάλος προπονητής, κυνηγάει με την Τότεναμ την κατάκτηση του θεσμού και μάλιστα, αν τα καταφέρει θα είναι η 3η φόρα που θα το έχει κατακτήσει ( Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Ωστόσο, μιας και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν η διοργάνωση θέλησε να κάνει τη δική του παρατήρηση για τους κανονισμούς, καθώς πιστεύει ότι είναι άδικο η 3η ομάδα ενός ομίλου του Champions League, να οδηγείται αυτόματα στους 32 καλύτερους του Europa League. Παρά, την τοποθέτηση του έθεσε ως φαβορί την πρώην ομάδα του( Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

«Είναι θέμα αρχής και αν αποκλειόταν και η δική μου ομάδα θα ένιωθα ακριβώς το ίδιο. Χωρίς αμφιβολία, ανεβαίνει πολύ η ποιότητα στη διοργάνωση και είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Αλλά από την καθαρά αθλητική σκοπιά, πιστεύω ότι δεν είναι δίκαιο για μια ομάδα που αποτυγχάνει σε μία διοργάνωση να υποχωρεί μία άλλη. Είναι το ίδιο πράγμα με το να φανταστείς μια ομάδα να τερματίζει 3η στο Europa League και να πηγαίνει σε μια 3η διοργάνωση της ιεραρχίας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code