ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του Ντεπάι η Λυών


Σύμφωνα με την έγκυρη Γαλλική εφημερίδα L'Equipe , η Λυών δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Μέμφις Ντεπάι αν ο ίδιος αποφασίσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο αρχηγός της Λυών μπαίνει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τη Γαλλική ομάδα και έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με πολλά μεταγραφικά σενάρια τους προηγούμενους μήνες που είχαν να κάνουν με πιθανή του μετακίνηση στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα του Μέσσι. Στο δημοσίευμα της η διάσημη Γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι η Λυών εγκατέλειψε την προσπάθεια επέκτασης του συμβολαίου του διεθνή Ολλανδού επιθετικού που έληγε τον Γενάρη χωρίς να καταφέρει να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή  από τον σύλλογο τον Ιανουάριο έναντι μόλις του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σίγουρα θα γίνει μάχη για την απόκτηση του από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και όχι άδικα , αφού ο 26χρονος all around επιθετικός πραγματοποιεί και φέτος ακόμα μία εξαιρετική χρονιά με τους «Λιονέ» , έχοντας σε 15 αγώνες στο Γαλλικό πρωτάθλημα 7 τέρματα και 4 ασίστ στο ενεργητικό του. Να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο η ομάδα του Κούμαν που ενδιαφέρεται για τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή , με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει συνδεθεί επίσης με την περίπτωση του τους τελευταίους μήνες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code