ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καταιγιστικός ο Άρης, πέρασε (και) από το ''Γεντί Κουλέ'' (0-3)



Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση ο Άρης κατάφερε να φύγει με το ''διπλό'' από το Ηράκλειο της Κρήτης και να φτάσει τους 29 βαθμούς πιάνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να έρθουν πιο κοντά στο στόχο τους, οι μεν γηπεδούχοι την πεντάδα και οι δε φιλοξενούμενοι να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό. Τελικά η ομάδα από την Θεσσαλονίκη ήταν αυτή που χαμογέλασε και με εξαιρετικό ποδόσφαιρο πέρασε σαν σίφουνας από το Ηράκλειο (βάζοντας τρία γκολ στο ''Γεντί Κουλέ'' μετά από 20 χρόνια) και περιμένει να δει τι θα γίνει στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ αύριο.

Α΄ ημίχρονο:

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τον Άρη στην αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο κλασικές ευκαιρίες στα πρώτα 50 δευτερόλεπτα, με Σίλβα και Μάνο. Το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε στον Άρη, ο οποίος είχε και μια μεγάλη φάση για γκολ στο 9', αλλά η παράλληλη σέντρα από τον Σίλβα δεν βρήκε τον Μάνο που προσπάθησε να βρει την μπάλα στην κίνηση. Ο ΟΦΗ στην συνέχεια ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι κερδίζοντας κάποια κόρνερ και δημιουργώντας φάση, με τον Νέιρα να μην μπορεί να βρει στόχο στο 16'. Οι ευκαιρίες διαδέχτηκαν η μια την άλλη αφού, στο 19' το μακρινό σουτ του Νέιρα δεν πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μπουσέ. Τα πρώτα 30 λεπτά θα μπορέσουν να θεωρηθούν ως ισορροπημένα με την κάθε ομάδα να έχει τα δικά της καλά διαστήματα και ευκαιρίες στο ματς. Αλλά στο 29' και μετά από ενέργεια του Γκάμα ο Μάνος σουτάρει, ο Σωτηρίου αποκρούει, όμως ο Μπερτόλιο έκανε από κοντά το 0-1 παίρνοντας το ''ριμπάουντ''. Η επόμενη φάση για τον ΟΦΗ ήρθε στο 37' μετά από σέντρα του Βούρου, αλλά η κεφαλιά του Νέιρα θα φύγει άουτ. Ο ασταμάτητος φέτος Άρης κατάφερε να βρει για δεύτερη φορά δίχτυα μετά από την εξαιρετική σέντρα από κόρνερ του Ματίγια και την κεφαλιά του Μπεναλουάν, ο Μπερτόλιο θα σπρώξει από κοντά την μπάλα στο πλεκτό κάνοντας το 0-2 στο 42'

Β' ημίχρονο: 

Χωρίς καμία ιδιαίτερη στιγμή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, αφού οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν χώρους και να αναπτύξουν το παιχνίδι τους, αλλά δεν το κατάφεραν ιδιαίτερα. Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 62' αλλά το σουτ του Σαντινέρο δεν απείλησε τον Μπουσέ. Χαμένη διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 66', έπειτα από σουτ του Στάρτζεον που αρχικά τον σταματά ο Μπεναλουάν, εν συνεχεία το σουτ του Σαρντινέρο θα περάσει άουτ. Ξανά ευκαιρία για τον ΟΦΗ που δεν θα ενοχλήσει τον Άρη καθώς κατέληξε αρκετά άου το σουτ του Μπαλογιάννη στο 70'. Η ευκαιρία για τον Άρη να διευρύνει το προβάδισμα του ήρθε στο 74' μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μάνος από τάκλιν του Βαφέα. Με εκτελεστεί τον Ματίγια που θα ευστοχήσει ο Άρης θα κάνει το 0-3 τελειώνοντας το ματς. Στο 83' ακόμη μια ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με την κεφαλιά του Βούρου να μην βρίσκει εστία. Η τελευταία στιγμή για τον ΟΦΗ στο ματς είναι ξανά από τον Νέιρα που από εξαιρετική θέση θα αστοχήσει με το δεξί στο 93'.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: ΟΦΗ - Άρης: 0-3.

Άρτια η εμφάνιση του Άρη στην Κρήτη που με εξαιρετική αποτελεσματικότητα καταφέρνει να βάλει τρία γκολ στο Ηράκλειο μετά από 20 χρόνια και να πάρει μια σπουδαία νίκη που θα τον βοηθήσει για την συνέχεια κρατώντας τον μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη όμως ο ΟΦΗ προβλημάτισε καθώς ξανά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες του δόθηκαν, ώστε να μπει ξανά στο ματς.


Ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος, Λυμπεράκης ( Κοροβέσης 78'), Βαφέας, Διαμαντής, Στάικος ( Γρίβας 57'), Μεγιάδο (Σουρνάκης 86'), Νέιρα (Γιάννου 78'), Μπαλογιάννης, Στάρτζεον, Σαρδινέρο (Γκαργκαλατζίδη 86')

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Σάσα ( Μπακούτσης 90'), Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα( Τζέγκο 71'), Σίλβα (Μαντσίνι 71') , Μπερτόλιο (Γκαρσία 71') , Μάνος ( Κρίστιαν Λόπεθ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code