ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Ασκήσεις τακτικής, επέστρεψαν Ροντρίγκο και Αουγκούστο


Μια ακόμη προπόνηση είχε το σημερινό πρόγραμμά για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία, να ''ρίχνει το βάρος'', σε ασκήσεις τακτικής, ενώ επέστρεψαν ο Ροντρίγκο Σοάρες και ο Ντοούγκλας Αουγκούστο στη Θεσσαλονίκη και περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ για να επιστρέψουν και στα γήπεδα. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: 

Ο Ιανουάριος προβλέπεται αρκετά έντονος και δύσκολος οπότε κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται.

Η Δευτέρα (28.12) ήταν μέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία με το τεχνικό επιτελείο να προσπαθεί να περάσει στους παίκτες όλα όσα θέλει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με συναρμογή. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, εναλλάξ σε άμυνα και επίθεση. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

O Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα με θεραπείες που ακολουθεί στο φυσιοθεραπευτήριο και την πισίνα. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκαν σε τεστ για COVID-19 και μόλις πάρουν αποτελέσματα θα ενσωματωθούν με το υπόλοιπο γκρουπ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code