ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Nations League: Εξάρα η Ισπανία την Γερμανία, σπουδαίο "διπλό"" για την Πορτογαλία

 


Η δράση στο Nations League συνεχίστηκε με τους αγώνες της Τρίτης (17/11), με την έξαρα της Ισπανίας επί της Γερμανίας, να κάνει τον μεγαλύτερο ντόρο.

Αναλυτικά:

Η Πορτογαλία πήρε ένα σπουδαίο "διπλό" στην έδρα της Κροατίας, αφού μετά από ένα ωραίο ματς με πολλά γκολ, ο Ρούμπεν Ντίας διαμόρφωσε το τελικό 2-3 στο 90'.

Η Γαλλία έκανε το καθήκον της κόντρα στην Σουηδία, που άνοιξε το σκορ στο 5' με τον Βίκτορ Κλάεσον. Τα γκολ για τους τρικολόρ έβαλαν οι Ζιρού (16', 59'), Παβάρ (36') και Κομάν (90').

Αδιαμφισβήτητα η νίκη της Ισπανίας επί της Γερμανίας με 6-0 προκάλεσε αίσθηση και πολλά σχόλια παγκοσμίως. Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ για τους Ίβηρες στο 17', ενώ ο Φερράν Τόρες πέτυχε χατ τρικ (33', 55', 71'). Το τελικό 6-0 διαμόρφωσαν με τα γκολ τους οι Ρόντρι στο 38' και Ογιαρζαμπάλ στο 89'.

Λευκή ισοπαλία στο ματς Λουξεμβούργο-Αζερμπαιτσάλ (0-0), ενώ το Μαυροβούνιο νίκησε την Κύπρο με 5-0, με την Λετονία να ρίχνει πεντάρα στην Ανδόρα εκτός έδρας. 

Ισόπαλες με σκόρ 1-1, έμειναν οι Μάλτα-Νησιά Φερόε και Γιβραλτάρ-Λιχτενστάιν. Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία την Τετάρτη (18/11) στις 21:45. 












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code