ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Με σωτήρα τον Νινούα, φεύγει νικητής από το Αγρίνιο


Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική και έφυγε από το Αγρίνιο με την νίκη την οποία οφείλει στην εξαιρετική εκτέλεση του Νινούα λίγο πριν την λήξη του ματς.

Α΄ ημίχρονο: 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε έχοντας έντονο ρυθμό, με τον Παναιτωλικό να έχει την πρώτη του καλή φάση με τον Μεντόσα στο 3'. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο ΠΑΟΚ βγαίνει σε αντεπίθεση με το σουτ του Ελ Καντουρί να καταλήγει κόρνερ. Στο 4΄ ο Ζίφκοβιτς έβγαλε μια σέντρα για τον Βαρέλα με τον δεύτερο να παίρνει την κεφαλιά και τον Κνετ να κάνει υπέροχη επέμβαση. Άλλη μια σημαντική ευκαιρία έρχεται στο 12' έπειτα από πάσα του Τζόλη στον Γιαννούλη, με τον τελευταίο να γυρνά στον Μούργκ που την στέλνει απελπιστικά εκτός. Το πρώτο 15λέπτο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κυριάρχησε πιέζοντας τον Παναιτωλικό. Αιφνιδιάζοντας τους πάντες ο Σβάμπ έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα για το κεφάλι του Σφιντέρσκι ο οποίος κάνει το 0-1 στο 18'. Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός θέλησε να γίνει πιο απειλητικός με το σουτ του Λιάβα στο 24' να καταλήγει άουτ. Στο 34' ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Σβαμπ, σουτ του οποίου βρίσκει τον Κνετ σε ετοιμότητα. Το ματς εξελίχθηκε από το 35' και μετά χωρίς καμία αξιόλογη φάση με τις ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται. Τελικό αποτέλεσμα α' ημιχρόνου 0-1.


Β' ημίχρονο:

 Ο Παναιτωλικός είναι αυτός που πατάει καλύτερα στο β' μέρος και κερδίζει πέναλτι στο 53' από τον Ίνγκασον. Ο Αριγίμπι θα εκτελέσει και θα κάνει το 1-1 στο 54'. Στο 62' μεγάλη στιγμή για τον ''Δικέφαλο του Βορρά'' αφού ο Γιαννούλης έβγαλε μια φανταστική σέντρα και ο Σφιντέφσκι αστοχεί. Όπως είναι αναμενόμενο ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο β' ημίχρονο και προσπάθησε να πάρει την νίκη, ενώ ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 81'. Ο Ζίφκοβιτς πιάνει ένα πολύ καλό σουτ με τον Κνετ να αποκρούει, ενώ στην συνέχεια πήρε τον ριμπάουντ ο Τσόλακ, όμως η μπάλα από τις κόντρες έφτασε ξανά στον Κνετ. Φοβερή εκτέλεση φάουλ από τον Νινούα, που καταφέρνει να την στείλει στο πλαϊνό δίχτυ κάνοντας το 1-2 στο 88'. Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ στο 93' με τον Τσόλακ να ευστοχεί κάνοντας το 1-3 στο 93'. 

Τέλος παιχνιδιού Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: 1-3


Ενδεκάδες

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Ντάλσιο, Ντίας (Τσιγγάρας 70'), Μεντόσα( Άλβαρες 79'), Αριγίμπι, Γιακόλις( Αζάντι 79') και Βέργος( Ντουάρτε 63')

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ( Ροντρίγκο 82'), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί( Νινούα 82'), Σβαμπ( Εσίτι 65'), Μουργκ, Τζόλης( Μπίσεσβαρ 61'), Α. Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι( Τσόλακ 65').

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code