ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έκλεισε τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προσλαμβάνει για τεχνικό διευθυντή τον Γάλλο Πιέρ Ντρεόσι. Ο 61 Γάλλος έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό, ενώ έχει είδη συνεργαστεί δύο φορές στο παρελθόν με τον Λάζλο Μπόλονι. 

Ο Ντρεόσι μόλις ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα αποφάσισε να γίνει τεχνικός διευθυντής και ξεκίνησε την καριέρα του από την Λιλ από το 1996 έως το 2002. Μετά ακολούθησε η Ρεν από το 2002 μέχρι το 2006 ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2007 διετέλεσε χρέη προπονητή. Στη συνέχεια επέστρεψε σε ρόλο αθλητικού διευθυντή μέχρι και τον Ιούνιο του 2013 όταν και αποχώρησε από τον σύλλογο. Στη συνέχει έμεινε για δύο χρόνια ανενεργός μέχρι που ανέλαβε χρέη εκτελεστικού διευθυντή στην Paris FC.

Ο Ντρεοσί ήταν ο ένας από τους δύο βασικούς υποψήφιους (ο άλλος είναι Γερμανός) για τη θέση, ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στην Αθήνα σημαίνει πολλά για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Μάλιστα, ο 61χρονος Γάλλος πέρασε το απόγευμα και από το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο Πιερ Ντρεοσί αναμένεται να ανακοινωθεί ως ο νέος τεχνικός διευθυντής των πρασίνων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code