ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Με μόνο στόχο την νίκη στο ντεμπούτο του Γκαρσία

 


Η 7η αγωνιστική βρίσκει αντιμέτωπους τον Παναιτωλικό με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, σε ένα ματς που η νίκη φαντάζει μονόδρομος και για τις δύο πλευρές.  

Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους που δεν έχουν κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μετά από έξι παιχνίδια, στα οποία κατάφεραν να αποσπάσουν τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι αυτό που θα της δώσει την νίκη και φυσικά την ώθηση για κάτι καλύτερο στην συνέχεια.

Αυτό που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Παναιτωλικός είναι το ταξίδι που είχε ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία για το ματς με την Γρανάδα και πατώντας πάνω σε αυτή την κούραση να πάρει ότι μπορεί από το ματς.

Για την ομάδα του Αγρινίου υπάρχουν αρκετές - σημαντικές απουσίες μιας και δεν θα αγωνιστούν οι Μάζουρεκ, Ματσόλο και Ταχάρ με τον τελευταίο να δέχεται κόκκινη στο ματς με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μοσκέρα, Μελίσσας, Σκιαδάς, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και μετά την συγκινητική αποχώρησε του Αμπέλ Φερέιρα, να φύγει με νίκη στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στο τιμόνι της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο προηγούμενο ματς του πρωταθλήματος έφερε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Το δύσκολο θέμα που έχει να αντιμετωπίσει ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' είναι η κούραση μιας και την Πέμπτη ταξίδεψε στην Ισπανία για το ευρωπαϊκό ματς με την Γρανάδα καταφέρνοντας να αποσπάσει την ισοπαλία.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε ένα μικρό ροτέισον από τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μιχάι που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει έξω για έξι μήνες.

Για τον Γκαρσία φαίνεται πως επικρατέστερο σύστημα είναι το 3-4-3 με τον Ζίφκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Κρέσπο, Βαρέλα και Ίνγκασον στην άμυνα, Ροντρίγκο και Γιαννούλης στα άκρα, με Αουγκούστο και Σβάμπ στον άξονα, ενώ την επίθεση θα πλαισιώνουν Ζίφκοβιτς, Μούργκ και Τζόλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code