ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Φιλική ήττα και αρκετές δοκιμές με τον Ατρόμητο στο Ρέντη

 


Ελέω της διακοπής λόγω των διεθνών αναμετρήσεων, Ολυμπιακός και Ατρόμητος αγωνίστηκαν στο Ρέντη, με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί με σκορ 5-2. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δει αρκετούς νέους στο τερέν, μεταξύ των οποίων κάποιοι χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά. 

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Λάζαρος, ο οποίος κρέμασε τον Σα και σκόραρε ενάντια στην παλιά του ομάδα. Έπειτα από λίγο τα τέρματα διπλασιάστηκαν έπειτα από σουτ του Ενσικουλού. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν και μείωσαν έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλμπουενά, το οποίο κέρδισε ο Μπρούμα. Ένα λεπτό αργότερα ο Ατρόμητος σημείωσε το 1-3 με κεφαλιά του Τομάσεβιτς έπειτα από φάουλ του Μουνίθ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πέπε μειώνει εκ νέου, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ σε 2-3. Τέλος ακολούθησαν δύο τέρματα στο 74 και 86 με Μανούσο και Ζάννη με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα για να γραφτεί το τελικό 2-5.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (84′ Καραργύρης), Ραφίνια (58′ Ανδρούτσος), Μπα, Χριστοφιλόπουλος (71′ Νικόλης), Χολέμπας (45′ Κίτσος), Εμβιλά (71′ Μπέλιτς), Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Βαλμπουενά (58′ Τσάβος), Σουντανί.

Aτρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Γκαλβάο, Χαρίσης (46′ Γκάλο), Μουνίθ, Νάτσος (46′ Ραμπέγιο), Νταβιώτης (46′ Οικονομίδης), Στρούγγης (80′ Ζάννης), Τομάσεβιτς (80′ Αθανασίου), Ενσικουλού (46′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (58′ Ανδρούτσος), Μάτιτς (46′ Τριμμάτης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code