ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά σε συμφωνία με Ουπαμεκανό η Μπάγερν


 

Με τον Ζερόμ Μπόατενγκ να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου,οι Βαυαροί έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νταγιό Ουπαμεκανό της Λειψίας, για να αποτελέσει τον στυλοβάτη στην άμυνα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

 Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η ομάδα της Βαυαρίας έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Μπόατενγκ, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Ιανουάριο, ώστε να ελαφρύνει τα οικονομικά της έπειτα απο την ζημιά που προέκυψε λόγο της πανδημίας του κορονοϊού

Ο Χάνσι Φλικ, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 20χρονου Γάλλου αμυντικού της Λειψίας, ο οποίος όμως πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2023. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Μπάγερν έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τη Λειψία και τις επόμενες ημέρες κιόλας ίσως να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του με το ποσό να φτάνει τα € 60 εκατομμύρια.

Για τον Ουπαμεκανό έχει δείξει ενδιαφέρον η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο ίδιος προτιμά να μείνει στην Γερμανία και να παίξει για την Μπάγερν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code