ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναστέλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στις κόκκινες περιοχές εκτός Superleague και Basket League



Σε εξειδίκευση των νέων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, που ανακοίνωσε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε πριν λίγη ώρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας πως στις περιοχές αυξημένου κινδύνου (κόκκινες περιοχές) αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα, πλην των αγώνων για τη Superleague Interwetten και την Basket League.

Έπειτα από το νέο αρνητικό ρεκόρ με 2056 κρούσματα Covid-19 σε ένα 24ωρο, και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς προέβη σε διευκρινιστικές δηλώσεις σχετικά με τα νέα μέτρα, όπου ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονταν και ο αθλητισμός.

Πιο συγκεκριμένα για τον αθλητισμό, με βάση τον παρακάτω χάρτη:

Για τις περιοχές που είναι στο Α επίπεδο επιτήρησης: 

Επιτρέπονται προπονήσεις και αγώνες χωρίς θεατές, μείωση στο 75% των αθλητών που λαμβάνουν μέρος, ενώ ισχύουν ειδικά πρωτόκολλα για τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Όσον αφορά στις περιοχές που βρίσκονται στο Β (κόκκινο) επίπεδο:

Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Επιτρέπεται ατομική άσκηση σε εξωτερικό χώρο και άσκηση σε συγκεκριμένα αθλήματα σε εξωτερικό χώρο.

Επιτρέπεται η διεξαγωγή μόνο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League, πρωταθλήματος μπάσκετ Basket League, και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων Europa League, Champions League».

Για τα γυμναστήρια, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε: Στις περιοχές επιπέδου Α ισχύει υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους αναμονής και τους κοινόχρηστους χώρους, όπως και στην ατομική άσκηση. Ενώ, ισχύει και ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα. Στις περιοχές επιπέδου Β αναστέλλεται η λειτουργία των γυμναστηρίων.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code