ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη ''ανάσα" για τον Παναθηναϊκό, ξανά στο μηδέν η Λαμία


Τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού που πήρε αποτέλεσμα στην έδρα της Λαμίας, για την 7η αγωνιστική της Super League, με μεγάλο πρωταγωνιστή το Καρλίτος με 2 γκολ. Η Λαμία θα παραμείνει χωρίς νίκη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Μπόλονι και του Παναθηναϊκού που ανεβαίνει στου 6 βαθμούς.

 1ο ημίχρονο: Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και για τις 2 ομάδες, πρώτος απείλησε, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με εκτέλεση κόρνερ και εξαιρετική κεφαλιά  του Καρλίτος, άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό. Η Λαμία μετά τον γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και έφτασε μια ανάσα  από την ισοφάριση, αφού ο Κουρμπέλης βρήκε την μπάλα με το χέρι σε ένα φάουλ, της Λαμίας κοντά στην περιοχή του Διούδη. Ο διαιτητής είδε την φάση στο VAR και έδωσε το πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον αρχηγό του παναθιναικου. Όμως ο Διούδης έκανε διπλή επέμβαση στην εκτέλεση του Ρόμανιτς και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 0-1. Στη συνέχεια η Λαμία ήταν αυτή που κυριάρχησε για λίγα λεπτά στο 1ο ημίχρονο χωρίς αντίκρισμα. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έκανε και αναγκαστική αλλαγή, αφού αποχώρησε τραυματίας, ο Καραμάνος και την θέση του πήρε, ο Αραμπούλι στο 29ο λεπτό. Από το 30 και μετά ο Παναθηναϊκός , θα μπορούσε να αυξήσει το σκορ, είχε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε. Το ημίχρονο τελείωσε με 0-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, ενώ είχε και το προβάδισμα και στην κατοχή της μπάλας με 54%, έναντι 46% της Λαμίας.

2ο ημίχρονο: Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά και για τους Λαμιώτες και για του Πράσινους, καμία από τις 2 ο ομάδες δεν βρήκε ρυθμό, η Λαμία έκανε πιο επιθετικό το σχήμα της βγάζοντας στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου τον Ασίγκμπα και βάζοντας τον πιο επιθετικογενή, Βιγιάλμπα. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, έκανε το 2-0 με γκολ ου Καρλίτος μετά από ‘’ριμπάουντ’’ σε σούτ του Χατζηγιοβάνη, αφού απέκρουσε πρόσκαιρα, ο Θεοδωρόπουλος. 0-2 στο 60ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ισπανού. Από εκεί και μετά οι πράσινοι έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, για να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα. Η Λαμία είχε μια καλή στιγμή με σούτ του Αραμπούλι, το οποίο όμως ήταν κακό στο 70ο λεπτό και έχασε την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι η Λαμία. Καλή στιγμή είχε και ο Καρλίτος να κάνει χατ-τρικ, όμως ο Τερματοφύλακας της Λαμίας του είπε το Όχι στο 71ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός, συνέχισε να έχει καλές στιγμές και να απειλεί, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να σκοράρει. Η Λαμία, προσπάθησε να πιέσει μήπως βάλει κάποιο γκολ, χωρίς να το καταφέρνει. Μια καλή στιγμή προς το τέλος της αναμέτρησης, με ένα σουτ του Μαουρίσιο να περνάει λίγο αουτ στο 90ο λεπτό. Μια ακόμα τεράστια ευκαιρία έχασε ο Βιγιαφάνιες η μπάλα κατέληξε κόρνερ και μια ακόμα χαμένη ευκαιρία από τον Μαουρίσιο. Έτσι η ομάδα του Μπόλονι πήρε τους τρεις βαθμούς με 0-2.

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα (Βιγιάλμπα 45), Βύντρα, Αντέτζο, Μπάχανακ, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Ντέλετιτς, Μπουλούλης (Σαραμαντάς 86), Ρόμανιτς(Μπιανκόνι 75), Καραμάνος(Αραμπούλι 29) (4-2-3-1)

Επασί, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Παλαβαντσβίλι, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Αραμπούλι, Τσούκαλος (αλλαγή, στην αλλαγή του Αραμπούλι 86)

Παναθηναϊκός(Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκενφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης (Μολό 77), Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ (Βιγιαφάνιες 88), Μακέντα (Αλεξανδρόπουλος 82), Καρλίτος (Καμπετσής 88) (4-4-2)

Ξενόπουλος, Εμμανουιλήδης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αιτόρ, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code