ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εγκωμιαστικά σχόλια του Όφερμαρς για παίκτη της Αϊντχόφεν

 



Ο τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ,Μαρκ Όφερμαρς δήλωσε πως ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν της Αϊντχόφεν δεν ήταν στόχος της ομάδας το καλοκαίρι,αλλά είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει στο μέλλον.


Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που μας πέρασε,υπήρξαν φήμες πως ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν σκεφτόταν την αποχώρηση από την Αϊντχόφεν και πως ο Άγιαξ ήταν μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον 18χρονο μεσοεπιθετικό.

Ωστόσο,ο Μαρκ Όφερμαρς δήλωσε για τον Ιχατάρεν: Όχι,δεν ενδιαφερόμαστε αυτή τη στιγμή.Είναι όμως,ένας παίκτης που ταιριάζει σε εμάς.

Στη συνέχεια,ρωτήθηκε για τον Εράν Ζαχάβι που πήγε στην Αϊντχόφεν: Είναι ένας πολύ καλός παίκτης.Ήμουν σε επαφή με τους μανατζέρ του και σε περίπτωση που είχαμε αποχωρήσεις από την επιθετική μας γραμμή,θα μπορούσε να είναι μία εναλλακτική για εμάς.Στο τέλος όμως,δεν συνέβη κάτι.

Για μία πιθανή επιστροφή του Σένε ανέφερε: Ο Σένε είναι ένα είδωλο για τον Άγιαξ.Ίσως άρεσε πολύ στους φιλάθλους να τον ξαναδούν.Αλλά νομίζω πως έχει κλείσει ο κύκλος του εδώ.Πιστεύω θα επιστρέψει στην ομάδα κάποια στιγμή,σε διαφορετικό πόστο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code