ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανέλαβε το τμήμα Βόλεϊ του Ηρακλή ο Σαχράτζε

 


Έπειτα από πέντε χρόνια, το τμήμα Βόλεϊ του Ηρακλή αλλάζει σελίδα καθώς ανακοινώθηκε ότι αγόρασε τις μετοχές της ομάδος ο Γεωργιανός επενδυτής Λεβάν Σαχράτζε, με πρόεδρο τον Απόστολο Τσιπίδη ο οποίος ήταν και παλαιότερα. 

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Μάκης Καλαϊτζίδης, στις δηλώσεις του ανέφερε ότι θα μείνει στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Από πλευράς μας έγινε ένας κανονισμός για λύση 100 δόσεων, κάτι που ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020. Δεχθήκαμε όλες τις παρατηρήσεις που έβαλε ο ΠΑΣΑΠ και γι' αυτό ήμασταν σίγουροι. Η ομάδα που έγινε είναι η καλύτερη και η φθηνότερη των τελευταίων ετών. Πληρώσαμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα γύρω στα 45.000 σε παιδιά από πέρσι και παιδιά που ήρθαν φέτος.

Ξέραμε ότι δε θα αλλάξει κάτι και θα πάμε στις 100 δόσεις. Φτάνοντας στο παρά πέντε (σ.σ. για να πάρει η ομάδα άδεια) κι ενώ μεσολάβησε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Ταρνατώρος, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Καραμπέτσος και τους ευχαριστώ δημόσια. Ενώ φάνηκε ότι υπήρξε συμφωνία, το ίδιο βράδυ ο ΠΑΣΑΠ την πήρε πίσω. Προσπαθήσαμε να πάμε σε μία διαπραγμάτευση συμφέρουσα για όλους.

Αναφέρθηκα στον κ. Πελεκούδα αλλά δεν εννοούσα στο κομμάτι της υγείας του, καταρχάς δεν ήξερα ότι ο άνθρωπος έχει τέτοιο θέμα. Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορεί να δίνει το λόγο του και την άλλη να τον παίρνει πίσω», αυτά είναι μεταξύ άλλων κάποια ζητήματα που έθιξε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΤΑΑ.

Στη συνέχεια παρουσίασε το νέο επενδυτή, Λεβάν Σαχράτζε, ο οποίος με τη σειρά του ανέφερε ότι θα έχει τη στήριξη κι άλλων επιχειρηματιών από το ανατολικό μπλοκ και ότι το ρόλο του προέδρου θα έχει ο Απόστολος Τσιπίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code