ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άξιζε κάτι παραπάνω από ένα βαθμό!


Γρανάδα και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0,σε έναν αγώνα όπου ο Δικέφαλος του Βορρά άξιζε το κάτι παραπάνω, καθώς πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση! Υπήρχε και μια φάση με τον Σβαμπ στο 90+1' όπου υπήρξε πτώση του στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Μαρτίνς θεώρησε πως δεν υπήρχε κάτι. Πλέον έχει 2 βαθμούς στον όμιλο του. Επόμενη αναμέτρηση με την ολλανδική Αϊντχόφεν. 


Α Ημίχρονο 

Στη σέντρα η Γρανάδα για την έναρξη του παιχνιδιού. Ξεκίνησε δυναμικά και με όρεξη ο ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές στημένες φάσεις για να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Σίλβα. Καλή εκτέλεση φάουλ του Σβαμπ, αλλά η κεφαλιά του Βαρέλα θα περάσει άουτ, στο 16'.Τρομερή φάση για τον ΠΑΟΚ! Έπειτα από σέντρα του Ίνγκασον ο Σβάμπ θα βρει την μπάλα η οποία θα περάσει από όλους αλλά δυστυχώς θα βρει στο δοκάρι της εστίας του Σίλβα, στο 27'.Ο ΠΑΟΚ απειλεί έντονα την Γρανάδα. Ένα σουτ από τον Ματσίς θα εξουδετερώσει σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς στο 31'.Το παιχνίδι έχει αποκτήσει ένταση και ο Μαρτίνς δεν έδωσε ξεκάθαρο φάουλ στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς,κάτι το οποίο εκνεύρισε τόσο τον Ζίβκοβιτς, όσο και τον Αμπέλ Φερέϊρα. Επικίνδυνο γύρισμα από τον Σβαμπ, ωστόσο η μπάλα δεν έφτασε στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στο 38'.1 λεπτό ο επιπλέον χρόνος. Τέλος σε ένα καλό πρώτο ημίχρονο για τον Δικέφαλο! Γρανάδα-ΠΑΟΚ 0-0.

Β Ημίχρονο 

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες. Από εκτέλεση κόρνερ ο Γκοναλόν θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Ζίβκοβιτς σε ετοιμότητα θα αποκρούσει στο 50'.Η Γρανάδα άρχισε με την σειρά της να πιέζει τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετική επέλαση του Ίνγκασον ο οποίος θα κερδίσει φάουλ σε πολύ καλή θέση! Θα εκτελέσει ο Ζίβκοβιτς αλλά θα σταματήσει την μπάλα το τείχος, στο 69'.Στο 73' μια κεφαλιά του Σουάρεθ θα περάσει εκτός. Καταπληκτική μπαλιά από τον Ελ Καντουρί αλλά ο Σφιντέρσκι θα τελειώσει πολύ αδύναμα και θα μπλοκάρει εύκολα ο Σίλβα, στο 84'.Ωραίο σουτ από τον Ζίβκοβιτς, αλλά θα μαζέψει ο Ρούι Σίλβα, στο 88'.Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει αρκετά και πιέζει υπερβολικά. Η Γρανάδα θα "απειλήσει" με ένα αδύναμο σουτ του Σόρο να καταλήγει στην αγκαλιά του Ζίβκοβιτς,στο 89'.3 λεπτά οι καθυστερήσεις.Ο Σβαμπ σε μια μονομαχία θα πέσει στην περιοχή, αλλά ο Μαρτίνς δεν θα δώσει πέναλντι και θα δώσει άουτ για την Γρανάδα. Υπάρχουν διαμαρτυρίες αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Τέλος στον αγώνα. Γρανάδα-ΠΑΟΚ 0-0.







Γρανάδα(Ντιέγκο Μαρτίνεθ) :Σίλβα, Βαγιέχο, Ερμάν, Χερέρα(Μολίνα 59'), Νέβα, Γκοναλόν(Μπρις 90'), Μίγια, Ματσίς(Ντομίνγκος Ντουάρτε 90'), Πουέρτας, Κένεντι(Σόρο 73'), Σουάρεθ(Μοντόρο 73'). 

ΠΑΟΚ(Αμπέλ Φερέϊρα) :Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ροντρίγκο(Ουαγκέ75'), Σβαμπ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μουργκ(Ελ Καντουρί 69'), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τσόλακ(Σφιντέρσκι 69'). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code