ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Φαντ Σιπ: Έχω ικανοποίηση γιατί υπάρχει πρόοδος

 


Στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Μολδαβία, ο Φαντ Σιπ, φάνηκε αισιόδοξος για την συνέχεια, με την Εθνική να δείχνει πρόοδο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Βλέπω πράγματα που εφαρμόζονται, αλλά είναι συνεχής διαδικασία. Σε κάποιους αγώνες, όντως δεν βλέπουμε το επιθυμητό επίπεδο. 

Για τη θέση του δεξιού μπακ: Δεν με ανησυχεί αυτό. Έχουμε τον Σβάρνα, τον Χατζηδιάκο, τον Λαμπρόπουλο, τον Ρότα. Ξέρω ότι ο Μπακάκης έκανε τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ζήτημα.

Για την εικόνα στο φιλικό με την Αυστρία: Είδαμε τα γκολ που δεχτήκαμε και είπαμε να εξαλείψουμε αυτά τα λάθη. Δεν είχαμε καλή τοποθέτηση στον αγωνιστικό χώρο. Έμεινα όμως ικανοποιημένος από κάποια παιδιά, που έδειξαν ότι αξίζουν να παίζουν για την Εθνική. Με απογήτευσε ο τρόπος που δεχτήκαμε τα γκολ. Τα αναλύσαμε, τα συζητήσαμε και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε σε επόμενο αγώνα. Δεν θέλουμε να ξανασυμβούν. Ο αγώνας με την Αυστρία, είναι παρελθόν. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι τώρα στον επόμενο αγώνα, για να δούμε εάν θα περάσουμε το τεστ. Νιώθω σίγουρος, όμως, γιατί τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και δείχνουν διάθεση.

Για το πλάνο που έχει για τα επόμενα ματς: Είναι καλό να έχεις επιλέξεις ανάμεσα σε 2 ή 3 καλούς παίκτες. Θέλουμε σε κάθε θέση να έχουμε δύο καλούς παίκτες. Πάντα θα έχουμε τραυματίες ή τιμωρημένους, αλλά το σχέδιο σε κάθε αγώνα παραμένει ίδιο. 

Για τις δηλώσεις του Λημνιού, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν: Είμαι χαρούμενος που ακούω θετικά σχόλια από τους παίκτες. Αυτό δείχνει ότι τα παιδιά απολαμβάνουν αυτό που τους ζητάω. Ξέρεις ότι ως προπονητής είσαι σε καλό δρόμο. Πρέπει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όμως να παίρνεις αποτελέσματα. Το προπονητικό επιτελείο δεν μπαίνει να τους πει "παιδιά πρέπει να κερδίσουμε", αλλά το τι θέλουμε να κάνουν, να το τελειοποιήσουμε. Αυτόματα θα υπάρχει πρόοδος στην ομάδα. Δεν τους καθοδηγώ και τους σπρώχνω μόνο προς τη νίκη, αλλά τους δείχνω πώς θα πετύχουμε πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαι ικανοποιημένος γιατί υπάρχει πρόοδος. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια