ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σβάρνας: Ο κόπος και η δουλειά μου δικαιώθηκαν

 


Στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Μολδαβία, ο Στράτος Σβάρνας μίλησε για την παρουσία του στην Εθνική. 

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, στάθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής και μίλησε και για τον εαυτό του. 

Αναλυτικά:

Ο κόσμος θα περιμένει να κάνουμε καλό ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δουλέψει αρκετά αυτήν την εβδομάδα. Να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να παίξουμε επιβλητικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις των Μολδαβών, ήταν το σχόλιο του για την αυριανή αναμέτρηση.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ σχολίασε: Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε τρία ματς σε λίγο χρονικό διάστημα, παρότι υπάρχει σωματική και ψυχολογική κούραση. Χαίρομαι που παίζω, δικαιώνεται η δουλειά και οι κόποι μου. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να αρπάζω την ευκαιρία όποτε μου δίνεται. Ο υγιής ανταγωνισμός σε κάνει καλύτερο παίκτη. Όσοι παίκτες είναι στην εθνική, το αξίζουν, αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο. Κοιτάζουμε να δίνουμε το 100%, όλα τα παιχνίδια είναι must win. Δεν είναι πολύ εύκολο να αγωνίζεσαι στο κέντρο της άμυνας με έναν συμπαίκτη που δεν παίζεις συνέχεια μαζί. Χρειάζεται καλή συνεργασία και επικοινωνία με τον παρτενέρ. Το κλειδί είναι η σωστή επικοινωνία μεταξύ μας.

Όσο για τους στόχους της συνέεχειας ανέφερε: Να συνεχίσουμε την καλή φήμη των Ελλήνων αμυντικών, αλλά το ποδόσφαιρο αλλάζει. Θέλουμε να κυριαρχούμε και να παίζουμε επιβλητικό ποδόσφαιρο, όχι άναρχα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code