ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τεσσάρα στο Καραϊσκάκη με ασταμάτητο Ελ Αραμπί






Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στις άδειες κερκίδες του Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου επιβλήθηκε με σκορ 4-0. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χρειάστηκε να περιμένει το δεύτερο ημίχρονο ώστε να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του αντιπάλου της ώστε το ματς να γίνει εύκολη υπόθεση ενάντια στην ομάδα του Κάναντι των δέκα ποδοσφαιριστών. Πρωταγωνιστής ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με χατ τρικ και καθοριστική συμμετοχή στο γκολ του Αχμέντ Χασάν.

1o ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ένα πρώτο μέρος που άνηκε σχεδόν εξολοκλήρου στους ερυθρόλευκους με την κατοχή να παίζει σε γενικές γραμμές στο 60-40% και τις τελικές 6-3 υπέρ τους, χωρίς όμως να καταφέρνουν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους σε τέρμα. Τρεις κάρτες έδωσε ο Αριστομένης Κουτσιάυτης, από μία κίτρινη σε Χολέμπας και Μπα αντίστοιχα, ενώ στο 30ο λεπτό ο μέσος του Ατρομήτου Μάτιτς αντίκρισε την κόκκινη έπειτα από υπόδειξη του VAR. Η απόφαση εξετάστηκε από τον ίδιο τον ρέφερι ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει το χρώμα της κάρτας αφού στην αρχή είχε δείξει κίτρινη, με την υπόδειξη να μοιάζει σωστή από το βίντεο του αγώνα. Όσον αφορά την μεγαλύτερη ευκαιρία για τέρμα στην αναμέτρηση αυτή χάθηκε από τον Γιώργο Μασούρα ,ο οποίος έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ραφίνια αστόχησε με κεφαλιά μόνος του απέναντι στο τέρμα. Στο 40 λεπτό μάλιστα αντικαταστάθηκε από τον Ελ Αραμπί, καθώς ο Πέδρο Μάρτινς θέλησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή που δημιουργήθηκε στον αγώνα με την αποβολή του Σέρβου μέσου του Ατρομήτου, υπερφορτώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίπαλη περιοχή. Μία αλλαγή και για την ομάδα του Περιστερίου με τον Μπουζούλασιτς να περνά στην θέση του Μουνίθ ώστε να ενισχύσει το κέντρο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Τέλος ο Κάναντι είδε την αμυντική του τετράδα να λειτουργεί εξαιρετικά καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους γεγονός που συνέβαλε στα μέγιστα στο να κρατηθεί το μηδέν στα μετόπισθεν.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο μέρος έμελλε να είναι και καθοριστικό όσον αφορά την μοίρα της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά με υψηλή πίεση στην αμυντική γραμμή του αντιπάλου του. Έτσι και το πρώτο τέρμα δεν άργησε να έρθει με εξαιρετική συνεργασία Καμαρά, Φορτούνη και τελικό αποδέκτη τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Πολύ λανθασμένη πρώτη απόφαση του βοηθού να το υποδείξει ως οφσάιντ και να ακυρωθεί σε πρώτη φάση, αλλά για άλλη μία φορά το VAR έκανε σωστά την δουλεία του. Στην συνέχεια ακολούθησε διπλή αλλαγή για τον Ατρόμητο με τους Ενσικουλού και Χριστοδουλόπουλο να περνάνε στην θέση των Κουτσόπουλο και Χαρίση αντίστοιχα. Ο δεύτερος μάλιστα λίγο έλλειψε να σκοράρει ενάντια της παλιάς του ομάδας με σκαστό τελείωμα εντός περιοχής το οποίο κατέληξε άουτ. Συνέχεια στην ροή του αγώνα με τους ερυθρόλευκους να βρίσκουν και δεύτερο τέρμα στο 64ο λεπτό έπειτα από ακόμη μία εξαιρετική συνεργασία, αυτή την φορά ανάμεσα σε Αραμπι, Εμβιλά και με τον Χασάν να την στέλνει στα δίχτυα σε κενή εστία. Άξιο θαυμασμού το κοντρόλ και η μπαλιά με το εξωτερικό του Μαροκινού φορ που έσπασε την αντίπαλη άμυνα. Συνέχεια με άλλη μία διπλή αλλαγή του Κάναντι όπου Ούμπιντες και Γκαλβάο πέρασαν στις θέσεις των Κυβρακίδη και Σάλομον. Έπειτα ο Πέδρο Μάρτινς απάντησε με τέσσερεις αντικαταστάσεις όπου Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Λοβέρα και Μπουχαλάκης πήραν την θέση τους στο γήπεδο. Η αναμέτρηση όμως δεν είχε τελειώσει εδώ αφού ο Ελ Αραμπί βρήκε και δεύτερο τέρμα με εξαιρετικό τελείωμα στο παράθυρο της εστίας του Γιαννιώτη έπειτα από ατομική ενέργεια και ασίστ του Μάξι Λοβέρα. Τέλος ο επίλογος γράφτηκε από τον μίστερ χατ τρικ της σημερινής αναμέτρησης, ο οποίος σε μία αναμπουμπούλα στην μικρή περιοχή του Ατρομήτου, έπειτα από εκτέλεση κόρνενρ και επαφή του Σεμέδο, βρήκε την μπάλα με το γόνατο και έγραψε το 4-0 σκορ-έπιλογος για την σημερινή αναμέτρηση.

Οι τελικές 12(4) έναντι 7(1), με την κατοχή της μπάλας να κυμαίνεται τελικώς στο 55-45% υπέρ των πειραιωτών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Εμβιλά (75' Μπουχαλάκης), Φορτούνης (69' Ραντζέλοβιτς), Χασάν (75' Σουντανί), Ραφίνια, Μασούρας (40' Ελ Αραμπί), Μπα, Χολέμπας και Βαλμπουενά (69' Λοβέρα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γούτας, Χαρίσης (61' Χριστοδουλόπουλος), Γκάλο, Μουνίθ (35' Μπουσούλατζιτς), Νάτσος, Κιβρακίδης (69' Ούμπιδες), Σάλομον (69' Γκαλβάο), Κωτσόπουλος (61' Ενσικουλού), Ρισβάνης και Μάτιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code