ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τούμπα


ΠΑΟΚ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Πρώτος βαθμός για τον Ατρόμητο στο φετινό πρωτάθλημα. 

Α Ημίχρονο

Πρώτη αξιοσημείωτη φάση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο 10',όπου ο Τζόλης θα σουτάρει εκτός περιοχής αλλά ο Γιαννιώτης θα μπλοκάρει με ευκολία. Μετά από προωθημένη μπαλιά του Σβαμπ, ο Σφιντέρσκι θα πατήσει περιοχή και θα σουτάρει από πλάγια θέση, αλλά ο Γιαννιώτης θα αποκρούσει και θα μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια, στο 17'.Ιδιαίτερα απειλητικός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 20',πιέζει αρκετά τον Ατρόμητο. Αρκετές σέντρες έχει πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ για να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Γιαννιώτη. Ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη φάση, έπειτα από σέντρα του Τομάσεβιτς, ο Μιχαηλίδης θα προλάβει τον Μανούσο ο οποίος καραδοκούσε και θα βγάλει την μπάλα κόρνερ, στο 27'.Στο 34 λεπτό ο Τζόλης θα σκοράρει αλλά το γκολ δεν θα μετρήσει έπειτα από υπόδειξη του βοηθού καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με μια εξοχή ενέργεια θα καταφέρει να σουτάρει, αλλά ο Γούτας θα παραχωρήσει το κόρνερ, στο 40'.Έπειτα από το κόρνερ του Ζίβκοβιτς στο 43', ο Βαρέλα θα πάρει την κεφάλια αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ. 3 λεπτά θα είναι ο έξτρα χρόνος. Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0.

Β Ημίχρονο 

Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με μία αλλαγή από μεριά του Ατρομήτου. Ο Μπίσεσβαρ θα βρει τον Τζόλη αλλά το σουτ του θα εξουδετερώσει ο Γιαννιώτης, στο 51'.Η καλύτερη ευκαιρία του Ατρομήτου θα συμβεί στο 53',όταν το σουτ του Κιβρακίδη θα σταματήσει το δοκάρι της εστίας του Ζίβκοβιτς. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Γιακουμάκης θα βγει απέναντι από τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος θα χάσει την φάση αλλά το πλασέ του Γιακουμάκη θα περάσει άουτ, στο 57'.Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα ανοίξει το σκορ έπειτα από μια εξαιρετική συνεργασία Σβαμπ-Γιαννούλη. ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0, στο 58'!Αμέσως θα κυνηγήσει την ισοφάριση ο Ατρόμητος, αλλά ο Ζίβκοβιτς θα πει όχι στον Γιακουμάκη, στο 59'.Ο Ατρόμητος θα ισοφαρίσει σε 1-1 έπειτα από την προσπάθεια του Μιχάι να απομακρύνει την μπάλα, ο οποίος θα σημειώσει αυτογκόλ. ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1, στο 78'.Ο ΠΑΟΚ θα απειλήσει με ένα μακρινό σουτ του Πέλκα, το οποίο θα μπλοκάρει ο Γιαννιώτης, στο 81'.6 λεπτά θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων. Δυνατές μονομαχίες τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ένα σουτ του Κωτσόπουλου θα μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς στο 90+5'.Φινάλε από τον Καραντώνη στην Τούμπα. ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1.











ΠΑΟΚ(Αμπέλ Φερέϊρα): Ζίβκοβιτς, Βαρέλα(Κρέσπο 81'), Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ(Βρακάς 86'), Σβαμπ, Εσίτι(Νινούα 81'), Τζόλης(Πέλκας 72'), Αντρίγια Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι(Κούτσιας 72').

Ατρόμητος(Νταμίρ Κάναντι) : Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς(Νάτσος 83'), Χαρίσης(Ενσικουλού 73'), Σάλομον, Ραμπέγιο(Μουνίθ 88'), Γιακουμάκης(Ούμπιδες 73'), Μανούσος(Κωτσόπουλος 46'). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code