ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με το δεξί οι ''ερυθρόλευκοι'', 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης!





Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στην πρεμιέρα επικρατώντας με σκορ 3-0 του Αστέρα, υποχρεώνοντας έτσι την ομάδα της Τρίπολης στην πρώτη της ήττα μετά την νίκη ενάντια στον Παναθηναϊκό.


Την διαφορά στην νίκη του Ολυμπιακού έκαναν οι αλλαγές του, αφού ο Φορτούνης και ο Μασούρας ερχόμενοι από τον πάγκο βρήκαν γκολ και καθάρισαν την υπόθεση νίκη για την ομάδα των ερυθρόλευκων.

Α' ημίχρονο:

Το πρώτο 10λεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, οι οποίες προσπάθησαν κυρίως να διαβάσουν το παιχνίδι και τον τρόπο σκέψης του αντιπάλου, χωρίς να υπάρξει έτσι κάποια σημαντική ευκαιρία. Η πρώτη τελική στο παιχνίδι έρχεται στο 14' μετά από σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ο Παπαδόπουλος. Οι ''ερυθρόλευκοι'' συνέχισαν να πιέζουν και στο 15' η κεφαλιά του Βαλμπουενά από την σέντρα του Ραφίνια κατέληξε μακριά από την εστία του Αστέρα. Σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, αφού μετά από λάθος της άμυνας του Αστέρα Τρίπολης, ο Καμαρά κλέβει την μπάλα και με την σειρά του ο Ελ Αραμπί βγάζει τετ-α-τετ τον Ρατζέλοβιτς, αλλά ο Παπαδόπουλος είπε ''όχι''. Ακόμη μια καλή προσπάθεια στο 28' από τους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά από πάσα στον Ελ Αραμπί, ο τελευταίος γύρισε προς τον Ρατζέλοβιτς με το σουτ του Σέρβου να κοντράρει και να καταλήγει στον Παπαδόπουλο. Στο 32΄ ο Εμβιλά βρίσκεται εκτός περιοχής προσπαθώντας να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Αστέρα με την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ. Η πρώτη αλλά μη ανησυχητική ευκαιρία του Αστέρα έρχεται μετά από εκτέλεση φάουλ του Ριέρα από τα δεξιά με την κεφαλιά του Μπαράλες να καταλήγει πολύ ψηλά. Πολύ σημαντική ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης μετά από κόρνερ που εκτέλεσε, με τον Αλί Μπαμπά να παίρνει την κεφαλιά και τον Τζολάκη να σώζει σε δύο χρόνους. Στο 38' είχαμε την εξαιρετική σέντρα του Κώτσιρα με τον Τζολάκη να προλαβαίνει τον Μπαράλες, πριν προσπαθήσει να σκοράρει. Στο 42' η σέντρα του Μουνάφο από τα δεξιά καταλήγει στον Ραφίνια που παραχωρεί το κόρνερ. Σέντρα του Βαλμπουενά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων  με τον Ελ Αραμπί να βάζει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0.


Β' ημίχρονο:

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να αλλάζει σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1 και να πραγματοποιεί την πρώτη του ευκαιρία μετά από σουτ του Ραφίνια που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο 49' ο Μουνάφο σουτάρει και κερδίζει το κόρνερ για την ομάδα του. Στο 50' η πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι μετά από μαρκάρισμα του Μουνάφο στον Ελ Αραμπί. Γέμισμα του Μπουχαλάκη στο 54' με τον Ελ Αραμπί να μην ''πιάνει'' την μπαλιά όπως θα ήθελε και να καταλήγει στον Παπαδόπουλο. Πάσα του Μπουχαλακή στον Μασούρα στο 58', με τον τελευταίο να σουτάρει ένα ξερό σουτ το οποίο καταλήγει στον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης. Γκολ για τον Ολυμπιακό στο 60', με τον Κώστα Φουρτούνη να εκτελεί με το αριστερό στο ημικύκλιο της περιοχής  έπειτα από εξαιρετική πάσα του Ραφίνια. Έτσι έχουμε το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0. Ακόμη ένα γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μασούρα να κάνει το 2-0. Μετά από λάθος στην άμυνα του Αστέρα Τρίπολης, ο Καμαρά παίρνει τις κόντρες και ο Μασούρας στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ένα αιφνιδιαστικό αριστερό σουτ. Στο 66' είχαμε σουτ το Σίτο με τον Τζολάκη να είναι σταθερός. Στο 73' μετά από λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Μπαράλες αστοχεί σε αρκετά καλή θέση. Σημαντική ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης στο 75 να μειώσει την διαφορά με τον Κρέσπι αλλά ο Τζολάκης στέλνει την μπάλα κόρνερ. Συνεχίζει την πίεση ο Αστέρας και παίρνει ακόμη μια φορά κόρνερ μετά από σουτ του Μουνάφο και κόντρα του Μπα. Σπουδαία φάση για τον Αστέρα στο 82' με τον Τασουλή να πιάνει στον ύπνο την άμυνα των ερυθρόλευκων, αλλά να στέλνει εκτός εστίας την μπάλα. Δεύτερη κίτρινη στο ματς ξανά για τον Αστέρα με τον Βαλιέντε αυτή την φορά. Ευκαιρία να διευρύνει περισσότερο το σκορ ο Ολυμπιακός αλλά ο Παπαδόπουλος λέει ξανά ''όχι''. 3-0 για τον Ολυμπιακό στο 88' έπειτα από πάσα του Φορτούνη στον Χασάν, με τον Αιγύπτιο να την στέλνει στον Μασούρα και αυτός να βάζει το δεύτερο του γκολ για σήμερα κάνοντας το 3-0. Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων και ο Μασούρας βγάζει πάσα στον Φορτούνη με τον Παπαδόπουλο να σώζει αυτή την φορά.

Τέλος στο παιχνίδι με τις αλλαγές του Ολυμπιακού να κάνουν την διαφορά και οι ''ερυθρόλευκοι'' να ξεκινούν με το δεξί νικώντας 3-0 την ομάδα της Τρίπολης.

Ενδεκάδες

Ολυμπιακός(Πέδρο Μαρτίνς):
Τζολάκης, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο, Εμβιλά(46' Φορτούνης), Καμαρά, Μπουχαλάκης(87' Καφού), Βαλμπουενά(72' Μπρούνο), Ρατζέλοβιτς(46' Μασούρας), Ελ Αραμπί( 68' Χασάν)

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς):
 Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Τιλίκα(68' Κρεσπί), Μπαράλες, Μουνάφο(83' Ιγκλέσιας), Σουάρες(46' Καστάνιο), Ριέρα(68' Μπόρχα Φερνάντεθ), Κώτσιρας, Αλί Μπάμπα(57' Σίτο).

Διαιτητής:  ΑΚουτσιαύτης

Βοηθοί: Χ. Κουρομπύλια, Κ. Ψαρρής και  4ος Π. Κουκούλας

VAR: Σ. Κουμπαράκης και Β. Νικολακάκης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code