ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος

Μία πολύ άσχημη είδηση μας επιφύλασσε σήμερα η ημέρα, αφού πλέον δεν βρίσκεται κοντά μας ο Αλέξης Σταϊκόπουλος.
Ο προπονητής και άλλοτε πολίστας σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με άλλα πέντε οχήματα σε καραμπόλα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, με τον ίδιο να οδηγάει μοτοσυκλέτα.

Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος ήταν πατέρας δύο παιδιών, με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης καθώς και τον Σύνδεσμο Προπονητών Υδατοσφαίρισης να εκδίδουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατό του.

"Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα.


Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας", αναφέρει η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ενώ αυτή του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης αναφέρει:

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου.
Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code