ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για μια καλύτερη εμφάνιση και το τρίποντο...

Με δύο στόχους θα μπει στο γήπεδο απόψε η Εθνική Ελλάδος στις 21:45 απέναντι στο Κόσοβο για την δεύτερη στροφή των Nations League. Μετά την απογοητευτική πρώτη εμφάνιση απέναντι στην Σλοβενία και το στενάχωρο 0-0 το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προσπαθήσει απόψε να κερδίσει πρωτίστως τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και εν συνεχεία να μας αφήσει με ένα χαμόγελο στα χείλη μετά από μία ωραία γεμάτη υποσχόμενη εμφάνιση για το μέλλον.

Θυμίζουμε πως όλα τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας θα μεταδοθούν ζωντανά από το Sportsnewsgreece και τo Facebook LIVE.

Το Κόσοβο δεν αποτελεί κάποιο είδος φόβητρου για την Εθνική μας ομάδα, άλλωστε καμία ομάδα από αυτές που συγκαταλέγονται στην τρίτη κατηγορία όπως και εμείς δεν θα πρέπει να μας τρομάζει, καθώς όπως έχουμε πει ουκ ολίγες φορές, επρόκειτο για μία ομάδα με ποδοσφαιριστές δυναμικής πρώτης και δεύτερης κατηγορίας δυναμικότητας στην Ευρώπη.

Το Κόσοβο ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει δυναμιτίσει το κλίμα θέλοντας να παροτρύνει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί τους ποδοσφαιριστές της προκειμένου να φθάσουν σε μία νίκη απέναντι στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα ρόστερ αρκετά δυνατό στην μεσαία γραμμή και στην άμυνα, όμως υστερεί στην επίθεση. Στόχος της Εθνικής Ελλάδος επομένως είναι σίγουρα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα να κάνει το παιχνίδι της, για να φθάσει στην νίκη.

«Δεν επηρεάζομαι από κανέναν – Δεν παίζω “πολιτικά” παιχνίδια»
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο ίδιος με την επιλογή του βασικού του σχήματος στην 11αδα του πρώτου ματς αλλά και την αρχική αποστολή, ο ίδιος ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου για τις επιλογές, ξεκαθαρίζοντας την θέση του.

«Δεν επηρεάζομαι από κανέναν. Δεν παίζω “πολιτικά” παιχνίδια με βάση τις ομάδες. Κοιτάμε τους τρόπους που θέλουμε να παίξουμε. Κοιτάμε να έχουμε σε κάθε θέση δύο παίκτες, τώρα ίσως και εξαιτίας του κορονοϊού ίσως πάρουμε και κάποιους παραπάνω.

Έχουμε τον Τσιμίκα και τον Γιαννούλη πρέπει να μου δείξουν ποιος πρέπει να παίξει. Ο Γιαννούλης έπαιζε έως τώρα ο Τσιμίκας ήταν άτυχος καθώς στα ματς με Βοσνία και Ιταλία ήταν τραυματίας, έπαιξε ο Γιαννούλης και τα πήγε καλά καθώς είχαμε τρεις νίκες. Κάθε παίκτης που επιλέγουμε θεωρούμε πως έχει την ποιότητα να παίξει.

Πρέπει να παίζουν μόνο έντεκα παίκτες. Επιλέγουμε τους παίκτες που θεωρούμε πως αξίζουν να είναι στην ομάδα. Επιλέγω με βάση το καλύτερο για την Εθνική Ελλάδας και όχι τι έχουν στο μυαλό τους οι οπαδοί κάθε ομάδας. Αν άκουγα τους φιλάθλους και τα μίντια θα έπρεπε κάθε φορά να αλλάζω ομάδα και τους παίκτες που βάζω στην ενδεκάδα».

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να έχει αποφασίσει ότι θα παραταχθεί η ομάδα του ξανά με 4-2-3-1. Πιο αναλυτικά κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Βασίλη Μπάρκα, Μπακάκη στα δεξιά, αριστερά Γιαννούλη, ενώ στο κέντρο της άμυνας τον Σβάρνα με τον Σιόβα δίπλα του. Στην μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τον Ζέκα και τον Μπουχαλάκη να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για φανέλα βασικών στα χαφ. Στα άκρα θα δούμε από αριστερά τον Μασούρα, ενώ στο άλλο άκρο και δεξιά τον Λημνιό. Ο συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής με την επιθετική θα είναι ο αρχηγός, Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Παυλίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code