ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Τοροσίδης αποσύρθηκε με τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις

Το σημερινό ματς ήταν και το τελευταίο για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αποφάσισε να «κρεμάσει»τα παπούτσια του.

Στα 35 του χρόνια ο Έλληνας Διεθνής ποδοσφαιριστής και αμυντικός του Ολυμπιακού, αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στα γήπεδα, διαλέγοντας το καλύτερο βράδυ, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, αφού έπειτα από την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος για τους «ερυθρόλευκους», σήκωσαν και το κύπελλο με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ 0-1 και έτσι στέφθηκαν νταμπλούχοι Ελλάδος για τη φετινή σεζόν.

Λίγα λόγια για την πορεία του. Ο Βασίλης Τοροσίδης ξεκίνησε να αγωνίζεται επαγγελματικά,  μόλις το 2002, όταν πήρε «μεταγραφή» στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης. Εκεί έμεινε έως και το 2007 και στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε για λογαριασμό του έως το 2013.

Έπειτα συνέχισε την καριέρα του στο εξωτερικό, στη Serie A και συγκεκριμένα στην ομάδα της Ρόμα. Το 2016 συνέχισε την καρίερα του στο εξωτερικό πηγαίνοντας στην Μπολώνια και το 2018 επανήλθε στους Πειραιώτες, όπου μαζί τους μέτρησε συνολικά,  7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα μαζί με τη φετινή σεζόν, συν το Σούπερ Καπ το 2007.

Θα ήταν όμορφο και ενδιαφέρον πάντως να τον δούμε να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα, αλλά με προπονητικά καθήκοντα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code