ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νέα αρχή με δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό


Ο νέος Παναθηναϊκός, του Ντάνι Πογιάτος ρίχνετε στην μάχη του πρωταθλήματος.
Οι πράσινοι με απουσίες ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος σε μια έδρα, που πάντα δυσκολεύονται στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει σοβαρές απουσίες, Πέραν των γνωστών τραυματιών Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδη και Ιωαννίδη, εκτός έμεινε ο Σένκεφελντ λόγω τραυματισμού στον γλουτό από άτσαλη πτώση, ο νεοαποκτηθείς Χουανκάρ γιατί δεν ήρθε εγκαίρως το δελτίο του, αλλά και ο Εμμανουηλίδης που υπέστη διάστρεμμα.

Ο Αστέρας από την άλλη, ξεκινάει την σεζόν με στόχο να τελειώσει νωρίς με το θέμα υποβιβασμού και να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει και αυτή τις απουσίες της ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστεί κόντρα στους «πράσινους» χωρίς τους τραυματίες Λουίς Φερνάντεθ και Σίτο, καθώς επίσης και τους ανέτοιμους Καστάνιο, Ντρούπι.


Πιθανή ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Σύστημα 4-3-3 Διούδη στο τέρμα, τους Βέλεθ και Πούγγουρα στόπερ, τον Φακούντο Σάντσες στο δεξί και πιθανότατα τον Μαυρομμάτη (αουτσάιντερ ο Ζαγαρίτης) στο αριστερό άκρο άμυνας. Ο Κουρμπέλης θα είναι αμυντικό χαφ, με τους Μπουζούκη και Αγιούμπ εσωτερικούς μέσους θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ενώ ο Σαβιέρ και ο Μακέντα θα πλαισιώνουν τον Καρλίτος στην επίθεση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code