ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος- Άρης: Νίκη και αντίδραση για τους Κίτρινους

 


Έπειτα από τον αποκλεισμό, οι Κίτρινοι επικράτησαν με 0-1 τον Βόλο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Γκάμα.

Στο πρώτο μέρος, ο Βόλος δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κουέστα, ενώ ο Άρης, είχε δύο ευκαιρίες με τους Σάσα και Ντάτκοβιτς για να διπλασιάσει τα τέρματα του. 

Στα πρώτα 25 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημειώθηκε καμία σοβαρή φάση στις δύο εστίες. Ο Βόλος είχε κατοχή και πρωτοβουλία κινήσεων, αλλά εντελώς ανούσια, ενώ ο Άρης απείλησε στο 69’ και το 70’ με τον Μάνο, που είχε πάρει τη θέση του Λόπεθ.

Ο Τερζής φρέσκαρε τη μεσοεπιθετική του γραμμή και οι Μαντσίνι, Ματίγια έδωσαν πράγματα στον Άρη, ωστόσο ο Βόλος δεν παράτησε το ματς, προσπάθησε να βρει τρόπο να ισοφαρίσει και είχε μια καλή στιγμή στο 88’ με γυριστή κεφαλιά του Γέντρισεκ, που κατέληξε έξω.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από σέντρα του Μπαρτόλο ο Κουέστα δεν έκανε σωστή έξοδο και ο Τέκιο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση VAR γιατί η μπάλα είχε περάσει έξω πριν ο Μπαρτόλο βγάλει τη σέντρα.

Κίτρινες: 14’ Τσοκάνης, 21’ Μπαριέντος, 40’ Ριένστρα, 85’ Γέντρισεκ, 90’+2’ Σάντσες - 2’ Τζέγκο, 71’ Σάσα


ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα (79’ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Περέα (85’ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος (46’ Μπαρτόλο), Μαρτίνες, Δουβίκας

ΑΡΗΣ (Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς (87’ Μπαγκαλιάνης), Γκάνεα, Ντάτκοβιτς, Ροζ, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (63’ Μαντσίνι), Γκάμα (87’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (76’ Ματίγια), Λόπεθ (63’ Μάνος)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code