ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντεμπούτο με διπλό για ΟΦΗ

Τη Λαμία αντιμετώπισε  απόψε ο ΟΦΗ στην έδρα της στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Aμφότερες οι δύο ομάδες ήθελαν να κάνουν το ντεμπούτο τους, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Λαμία ηττήθηκε από τον Άρη με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Παναιτωλικό σε 1-1, στο «Γεντί Κουλέ». Η τελευταία νίκη των φιλοξενούμενων με τους γηπεδούχους, ήταν στο Ηράκλειο στις 1 Μαρτίου με 3-0, όπου έστειλε τους Κρητικούς στην Ευρώπη. Το όνειρο όμως τελείωσε γρήγορα ,έπειτα από την ήττα του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου αποκλείστηκε. Αν και η Λαμία διεκδικούσε το παιχνίδι ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-2.


Α΄ ημίχρονο

Με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με ένταση στο παιχνίδι, ξεκίνησε το α΄ ημίχρονο. Η Λαμία κυριαρχούσε στην κατοχή της μπάλας και βρισκόταν  λίγο παραπάνω στο ματς συχνά στην εστία του ΟΦΗ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα πιο αμυντικό παιχνίδι από την πλευρά τους, ενώ στο 17ο ο λεπτό, ο Κώστας Γιαννούλης επιχείρησε ένα μακρινό δυνατό σουτ, το οποίο όμως απομάκρυναν εύκολα οι γηπεδούχοι. Περίπου στα μισά του 1ου ημιχρόνου, οι Κρητικοί «μπήκαν» λίγο παραπάνω στο ματς, ενώ στο 22΄ η Λαμία έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Ρόμανιτς, ο οποίος έβγαλε μία ωραία ασίστ, η οποία όμως ξέφυγε του συμπαίκτη του. Στο 30΄ οι «ασπρόμαυροι» με την αμυντική τριάδα Σακόρ- Γιαννούλη- Κοροβέση έκαναν μία καλή συνεργασία, με τον Κοροβέση να φτάνει μία ανάσα από το γκολ, αλλά στη συνέχεια να χάνει την ισορροπία του από την πίεση του αντιπάλου του. Στο 35΄ γίνεται το λάθος για την Λαμία με τον Λούκας Βύντρα να βάζει αυτογκόλ και έτσι να ανοίξει το σκορ για τον ΟΦΗ. Στο 36΄η Λαμία κερδίζει φάουλ το οποίο και εκτελεί, πέρασε όμως «ανώδυνα» την εστία του Σωτηρίου .Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη βρισκόταν πιο συχνά στην εστία των φιλοξενούμενων, αλλά γενικά ήταν ένα μεστό πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και τελικές.



Β΄ ημίχρονο

Παραλίγο ισοφάριση για την Λαμία λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, από λάθος του τερματοφύλακα του ΟΦΗ, συγκεκριμένα στο 50΄ ο Σωτηρίου φάνηκε σα να τα ΄χει  χαμένα βγαίνοντας αρκετά έξω απ΄ την εστία του, αφήνοντας τη  κενή. Τελευταία στιγμή όμως ο 33 χρόνος γκολκίπερ, πρόλαβε να παρέμβει και να καλύψει. Στο 56΄οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τους Ρόμανιτς και Μπεχαράνο, αλλά ο Σωτηρίου πρόλαβε να μαζέψει. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να απειλούν τους Κρητικούς ούτε στο 2ο ημίχρονο, καθώς κυνηγούσαν το γκολ και είχαν ανάγκη τη νίκη. Η Λαμία έκανε περισσότερες φάσεις για γκολ σε αντίθεση με τον ΟΦΗ, η οποία έπαιζε πιο επιθετικά και απειλούσε στον περισσότερο αγώνα, τους φιλοξενούμενους. Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το 0-2 στο 72΄ με ένα ωραίο γκολ του Αντριάν Σαρδινέρο. Στο 80 ΄η Λαμία κερδίζει φάουλ που γίνεται από τον Σελίμοβιτς στον Ρομάνικ, αλλά η περιοχή δεν ήταν ευνοϊκή και έτσι ο ΟΦΗ κράτησε ανέπαφη  την εστία του. Στο 80΄ γίνεται πέναλντι από τον Σελίμοβιτς πάνω στον Ρόμανικ, το οποίο δίνεται και έπειτα από έλεγχο στο VAR, από τον κ. Βρέσκα. Το πέναλντι εκτέλεσε ο Ρόμανιτς όπου και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 91΄. Η Λαμία το προσπάθησε αρκετά έκανε τελικές σε σχέση με τον ΟΦΗ, όμως το λάθος με το αυτογκολ της κόστισε και έτσι οι Κρητικοί έκαναν το ντεμπούτο τους, παίρνοντας μία νίκη μετά από καιρό, που είχαν ανάγκη.




Συνθέσεις:

Λαμία: Eμπασί, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Βασιλογιάννης, Ιμπραϊμα, Βιγιάλμπα, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Ρόμανιτς, ( Μπιανκόνι  64΄), ( Προβυδάκης 67΄), ( Κωστίκας 77΄), (  Γκόγκα 76΄)



ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ναμπί, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Κοροβέσης, ( Σαρδινέρο 61΄), ( Σολίς 61΄), ( Μεγιάδο 61΄) , ( Γρίβας 77΄), (Βούρος 99΄)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code