ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκέψεις αποχώρησης του Ρονάλντο απ΄την Γιούβε

Απογοητευμένος είναι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής από τις επιδόσεις της Ιταλικής ομάδας και κυρίως μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League.

Αποχωρώντας από την πολυετή θητεία στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το μόνο πράγμα που φαντάζονταν στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ήταν οι επιτυχίες και τα τρόπαια. Με τις τελευταίες εμφανίσεις όμως της «μεγάλης κυρίας», ο Ρον δεν κρύβει την απογοήτευση του και μάλιστα φουντώνουν οι φήμες, περί αποχώρησης του από την Ιταλία.

Ήδη η πρώτη αποχώρηση της Γιούβε έσκασε με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Επιπλέον το μόνο σίγουρο είναι πως ο 35 χρόνος άσσος, δεν μπορεί μόνος και πάντα αυτός να «τρέχει» την ομάδα, όπως έγινε και στον αποκλεισμό της από τη Λιόν, όπου ο Κριστιάνο προσπάθησε αρκετά, αλλά τελικά η ομάδα του δεν κατάφερε να περάσει.

Ίσως με τον ερχομό του Ανδρέα Πίρλο βέβαια, ο Πορτογάλος «σταρ» να αλλάξει γνώμη. Πάντως ο Αντρέα Ανιέλι χθες σε συνέντευξη του, επιβεβαίωσε πως δεν πάει πουθενά ο Ροναλντο. Ο CR7 έχει υψηλές απαιτήσεις και στόχους και όλη αυτή η κατάσταση με τους Τορινέζους, τόσο με την ήττα του κυπέλλου από τη Νάπολι όσο και από τα αστέρια, έχει ξενερώσει για τα καλά τον Ρον, ο οποίος δηλώνει πως είναι για μεγάλα πράγματα.

Πάντως ήδη έχει έρθει σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες, ούτως ώστε αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τώρα το αν η κίνηση του ήταν παρορμητική ή όχι, θα το μάθουμε σύντομα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code