ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έτοιμη να κάνει τα πάντα η Μίλαν για να κρατήσει τον Ζλάταν

Είναι γεγονός πως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο των «ροσονέρι», γι΄αυτό και θα κάνουν ότι χρειαστεί, προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα.

Τα έχουμε ξαναπεί, μπορεί ο Σουηδός να πλησιάζει τα 40, όμως τα μαγικά του στο γήπεδο θα συνεχίσει για πολύ ακόμα να τα κάνει και μην ξεχνάμε ότι είναι ο πρώτος σκόρε στην κατηγορία του, που έκανε τα 50+, σε Ίντερ και Μίλαν.

Η περίπτωση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή είναι δύσκολη, όμως η Μίλαν είναι έτοιμη να φτάσει το μπάτζετ όσο χρειαστεί, αρκεί να «δέσει» τον Ίμπρα. Επιπλέον, να υπενθυμίσουμε και την ανατροπή των Μιλανέζων με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, χάρη στον έμπειρο στράικερ. Αρχικά οι «ροσονέρι» έχαναν με 2-0, αλλά στη συνέχεια το γύρισαν στο 2- 4 και πήραν τη νίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο Ιταλικός σύλλογος είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση για χάρη του Ιμπραϊμοβιτς, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, προσφέροντας του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές, οι οποίες θα αγγίζουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο ούτε σίγουρο, αλλά ίσως να υπάρξει μία επιπλέον χρονιά συνεργασία μεταξύ του Ζλάταν και της Μίλαν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code