ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεκίνησαν οι... διπλές προπονήσεις για τον Ηρακλή


Η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε, ενώ παράλληλα οι μπασκετμπολίστες του «γηραιού» ξεκίνησαν τις «διπλές» προπονήσεις.


Μετά την εντυπωσιακή επιστροφή του Ηρακλή στη Basket League την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο «γηραιός» από φέτος θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από τα προκριματικά του BCL.

Οι μπασκετμπολίστες του Ηρακλή, μαζί με τον κόουτς Ζιάγκο επέστρεψαν στις προπονήσεις στο «Ιβανώφειο», ανεβάζοντας «στροφές».

Δείτε το δελτίο τύπου της ΚΑΕ Ηρακλής: 

«Έφτασε η ώρα να ανεβούν οι ρυθμοί της προετοιμασίας του Ηρακλή ενόψει της νέας και απαιτητικής χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έχοντας υποβληθεί ήδη όλοι οι Αθλητές, Προπονητές και στελέχη της Ομάδας μας σε όλα τα απαραίτητα τεστ και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι προπονήσεις άρχισαν στο Ιβανώφειο. Οι Αθλητές σταδιακά θα ανεβάζουν ρυθμούς, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ως επί τω πλείστον "διπλές" προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, με έμφαση και στη φυσική κατάσταση, αλλά και στην ατομική τεχνική και ομαδική τακτική.
Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Προπονητή Β.Ζιάγκου και των συνεργατών του Σ.Μυκονιάτη και Π.Γκαϊτατζή συμμετείχαν οι Καββαδάς, Βεργίνης (έκανε ατομικό πρόγραμμα), Φίλιος, Πετανίδης, Γεωργαλάς, Τσαιρέλης, Σχίζας, Γκιουζέλης, Μπόουλιν, Τσίλντρες, Μουρ, Ντάνιελ.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και θα ενταθεί από Δευτέρα, με την ένταξη στο πρόγραμμα και των Σκοτ Σαγκς και Ολίβιερ Χάνλαν, που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη (αύριο το μεσημέρι ο Σαγκς, Κυριακή μεσημέρι ο Χάνλαν), ενώ λίγο μετά θα αρχίσει και τους φιλικούς αγώνες (22/8 το πρώτο τεστ με την ΑΕΚ στα Ιωάννινα).

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των καρτών Στήριξης/Διαρκείας για τη νέα σεζόν, από τα γραφεία της ΚΑΕ καθημερινά εκτός Σ/Κ και ώρες 10-2 και 6-9, με πληροφορίες στο 2310219233 και στο [email protected], όπως και με μήνυμα στα social media της Ομάδας μας (ΕΔΩ στο Facebook)».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code