ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παραχωρεί τον Λακαζετ για χάρη του Ντόουγκλας η Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» κάνουν σκέψεις παραχώρησης του Αλεξάντερ Λακαζέτ προκειμένου να αποκτήσουν τον Ντόουγκλας Κόστα.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα χρειάζεται μεταγραφές για τη νέα σεζόν. Ήδη έχει προβεί σε απολύσεις όπως είναι ήδη γνωστή η είδηση, λόγω των οικονομικών της προβλημάτων. Η Άρσεναλ πλην των Γουίλιαν και Κουτίνιο, έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Βραζιλιάνο μέσο της Γιουβέντους.

Βέβαια ο πρωτεύον στόχος του Αγγλικού συλλόγου, είναι να «δέσει» τον Ομπαμεγιάνκ ο οποίος αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα μέλη του ρόστερ της. Όσον αφορά τον Λακαζέτ, φαίνεται να μην έχει πείσει τον Αρτέτα, ότι είναι αυτό που αναζητά για την ομάδα του. Γι΄αυτό το λόγο και σκέφτεται να κάνει ανταλλαγή του Γάλλου άσσου, με τον Ντόουγκλας της «μεγάλης κυρίας».

Από την πλευρά του ο Ιταλικός σύλλογος δεν είναι αρνητικός στην περίπτωση του 29 χρόνου ποδοσφαιριστή των «κανονιέρηδων», όμως η απάντηση θα κριθεί από τον Αντρέα Πίρλο, τον νέο προπονητή των Τορινέζων.

Βέβαια υπάρχουν και άλλες ομάδες που «γλυκοκοιτάζουν» τον Αλεξάντερ Λακαζέτ, μεταξύ άλλων η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προφανώς όμως τον τελευταίο λόγο έχουν οι Εγγλέζοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code