ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι εδώ για τίτλους και όχι να κάνω την μασκότ»





Σε δηλώσεις προχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπου εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον τονίζοντας πως ήρθε στην Μίλαν για να πετύχει αποτελέσματα.

Στην Ιταλία για ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο με την Μίλαν έφτασε ο Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς και παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Με το συμβόλαιο του Σουηδού να φτάνει στο ύψος των 7 εκατομμυρίων ευρώ, αμέσως μετά την ανακοίνωση του από την Μίλαν δήλωσε πως είναι έτοιμος να φτάσει την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαι εδώ για να είμαι μασκότ. Είμαι εδώ για να επιτύχω αποτελέσματα και να βοηθήσω την ομάδα, τον προπονητή και τον σύλλογο ώστε να πάμε τη Μίλαν εκεί όπου ανήκει. Τους περασμένους έξι μήνες τα είχαμε πάει καλά αλλά δεν κατακτήσαμε τίποτα. Υπάρχει η πιθανότητα και ξεκινήσαμε ήδη να εργαζόμαστε σκληρά και να κάνουμε θυσίες για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Νιώθω τέλεια και σε φόρμα. Ελπίζω να δω τους οπαδούς της ομάδας πίσω στο στάδιο σύντομα. Η ομάδα χρειάζεται τους οπαδούς της ώστε να δώσουν την εκρηκτική ενέργειά τους στο Σαν Σίρο»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement