ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δεν επαναλειτουργούν τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης


Με τον Χρήστο Πανόπουλο να έχει ανακοίνωσει εδω και καιρό ότι αποχωρεί άμεσα από την Ξάνθη, θέτοντας την ΠΑΕ προς πώληση καθώς και τις επικείμενες αποφάσεις της ΕΠΟ για την διεξαγωγή των μπαράζ, αναγκάσανε την Ξάνθη να βάλουνε φρένο στην έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της ομαδας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει ότι αυτή θα γίνει το ταχύτερο το δυνατό, αλλά όταν οι συνθήκες το επιστέψουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων (προπονητών, ποδοσφαιριστών, γονέων) του Τμήματος Υποδομών και Ανάπτυξης αναφέρει τα παρακάτω:

Με βάση τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου σε σχέση με τις επικείμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις αναφερόμενες καταληκτικές ημερομηνίες, αλλά και τις επικείμενες αποφάσεις της Ε.Π.Ο. σχετικά με τη διεξαγωγή των μπαράζ και τις ημερομηνίες τέλεσης των, η έναρξη λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ό,τι αυτή συμπεριλαμβάνει (έναρξη αγωνιστικής προετοιμασίας, δοκιμές ποδοσφαιριστών, μεταγραφικές κινήσεις, κατάρτιση των ρόστερ) δεν είναι δυνατή με τις προαναφερόμενές συνθήκες!!!

Η επανέναρξη λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής θα γίνει το ταχύτερο δυνατό και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, η ομαλότητα και η τάξη αποκατασταθούν και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν!".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια