ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος σε καριέρα 22 ετών βάζει ο Κασίγιας



Ο θρυλικός τερματοφύλακας των Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτο, Ίκερ Κασίγιας, ανακοίνωσε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό Τwitter πως σταματάει το ποδόσφαιρο.


 Την περσινή χρονιά ο Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου οπου τον άφησε εκτός ολη την σεζόν και έπειτα είχε αναλάβει διοικητικό ρόλο στην Πόρτο. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ρόλο ειδικού συμβούλου του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο "Άγιος Ίκερ" αποχωρεί, έχοντας κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο έχοντας κατακτήσει 3 Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ισπανίας 5 φορές, και 2 φορές πρωταθλητής Πορτογαλίας. Με την εθνική Ισπανίας κατέκτησε 2 Euro (2008,2012) και 1 Μουντιάλ (2010), ενώ ήταν ο αρχηγός της ομάδας και στις τρεις διοργανώσεις. Σε συλλογικό επίπεδο κατέγραψε συνολικά 881 συμμετοχές, ενώ με την εθνική Ισπανίας είχε 167.

Σε ένα αποχαιρετιστήριο Τweet του στον προσωπικό του λογαριασμό δήλωσε μεταξύ άλλων: "Το πιο σημαντικό είναι το μονοπάτι στο οποίο ταξιδεύεις και οι άνθρωποι που σε συνοδεύουν, όχι ο προορισμός. Μπορώ να πω χωρίς δισταγμό, ότι ήταν το σωστό μονοπάτι και ο ονειρικός προορισμός. Σας ευχαριστώ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code