ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δελεαστική πρόταση ετοιμάζει η Σίτι, για Μπαπέ

Έτοιμη να τα δώσει όλα για όλα η Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο 21 χρόνος ποδοσφαιριστής, θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς του κόσμου. Καθώς διαθέτει ταχύτητα, τεχνική, είναι γκολτζής και όλα τα συναφή. Γι ΄αυτούς και όχι μόνο τους λόγους, οι Παριζιάνοι δεν θα τον παραχωρήσουν εύκολα.

Τον τελευταίο καιρό, το όνομα του ταλαντούχου νεαρού ποδοσφαιριστή, έχει ακουστεί από την Ρεάλ μέχρι και την Λίβερπουλ Βέβαια είναι γνωστή η αγάπη του 21 χρόνου Γάλλου για τη «βασίλισσα», καθώς έχει δηλώσει πως θα ήταν το όνειρο του να παίξει σε αυτήν.

Παρ΄όλα αυτά καμία πρόταση δεν έχει γίνει επίσημη μέχρι στιγμής από τις παραπάνω ομάδες. Η μοναδική που έχει κάνει κίνηση και ετοιμάζεται να κάνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να τον κάνει δικό της, είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό που θέλει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι να ενισχύσει την ομάδα του στο κομμάτι της επίθεσης αλλά και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη με μία δυνατή μεταγραφή.  Οι προϋποθέσεις όμως για την περίπτωση του νεαρού επιθετικού, δεν είναι τόσο εύκολες. Η Παρί Σεν Ζερμέν, όχι μόνο δεν θέλει να τον αφήσει, αλλά και δεν έχει χρηματικές ανάγκες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Αγγλίας , ο Ισπανός κόουτς φέρεται πως ήδη έχει ξεκινήσει κάποιες διαπραγματεύσεις μαζί του, θέλοντας έτσι να τον κάνει να νιώσει σημαντικός και να του εγγυηθεί, πως η ομάδα του μαζί με αυτόν, θα ανέβει σε άλλο επίπεδο.

Αυτό το σενάριο, δεν φαντάζει και άσχημο από τον Μπαπέ, αφού δείχνει να το σκέφτεται. Η κυριότερη δυσκολία είναι,   να τα βρουν οι δύο σύλλογοι στο οικονομικό κομμάτι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code