ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για Βλαχοδήμο

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση για την Μπενφίκα, τον οποίο είχε αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό, σε πολύ χαμηλή τιμή, με βάσει το ταλέντο του.

Ο γκολ κίπερ της Μπενφίκα αποτελεί το νούμερο ένα αυτή τη στιγμή για την ομάδα, καθώς η φετινή χρονιά για τους «αετούς» δεν πήγε και τόσο καλά. Πρώτα έχασε τον τίτλο από την Πόρτο και έπειτα η μεταγραφή του Ζόρζε Ζέσσους, στον πάγκο της Μπενφίκα, εν συνεχεία το μπάτζετ των 100 εκατομμυρίων ευρώ, για μεταγραφές που ήθελε ο Λουίς Φελίπε Βιεϊρα, όλα αυτά αλλάζουν το κλίμα στον σύλλογο.

Αυτό επηρεάζει και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, του οποίου το συμβόλαιο με τους Λουζιτανούς, μετράει έως και το 2024. Ο 26 χρόνος τερματοφύλακας φέτος μετράει στο σύνολο, 43 συμμετοχές και μπορεί η φετινή σεζόν γι΄αυτόν να μην ήταν το ίδιο επιτυχημένη με την περυσινή, αλλά δεν πάυει να αποτελεί το Νο 1, για την Ευρώπη.

Τόσο ο νέος προπονητής της Μπενφίκα, όσο και ο νεαρός τερματοφύλακας, επιθυμούν να πειραματιστούν στο διαφορετικό και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νιούκαστλ φέρεται πως τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας. Από την πλευρά των «αετών» δεν θα υπάρξει θέμα, εφόσον έχουν γίνει ήδη κάποιες διαπραγματεύσεις, επομένως αναμένεται να οριστεί η τελική συμφωνία μεταξύ τους.

Επιπλέον, υπάρχει άλλη μία ομάδα της Premier League, η οποία «κοιτάζει» τον Βλαχοδήμο και υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιήσει «γερό» deal για την περίπτωση του, ύψους μέχρι και 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code