ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν προχωράει σε άλλες αγορές παικτών η Φέγενορντ


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Algemeen Dagblad,η Φέγενορντ δεν έχει διαθέσιμο μπάτζετ για άλλες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι και θα κινηθεί μόνο για περιπτώσεις ελεύθερων και δανεικών ποδοσφαιριστών.



Η Φέγενορντ έχει αποκτήσει τους Μπράιαν Λίνσεν,Μαρκ Ντίμερς και Κρίστιαν Κόντε αυτό το καλοκαίρι,αλλά πλέον δεν υπάρχουν χρήματα στο ταμείο προκειμένου να προχωρήσει σε επιπλέον αγορές παικτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,η Φέγενορντ παρά το γεγονός πως πολύ δύσκολα θα δαπανήσει χρήματα για κάποια μεταγραφή,είναι αρκετά πιθανό να κινηθεί για περιπτώσεις ελεύθερων αλλά και για δανεικούς ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα του Ρότερνταμ βρίσκεται στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού,με τον ταλαντούχο Γιαν Πολ φαν Χέκε της Μπρέντα να έχει προτάθει.Ωστόσο,οι απαιτήσεις της Μπρέντα που ανέρχονται στα 2 εκατομμύρια ευρώ,καθιστούν απαγορευτική την μεταγραφή για την Φέγενορντ αυτή την περίοδο.

Ο σύλλογος παραμένει προσεκτικός όσον αφορά τα οικονομικά του,με τις μνήμες της παρολίγον πτώχευσης το 2010 να είναι ακόμη νωπές.Στο μέλλον,η Φέγενορντ προσδοκά να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από τις πωλήσεις των Όρκουν Κούκτσου,Μάρκος Σένεσι,Λουίς Σινιστέρα και του τερματοφύλακα Τζούστιν Μπέιλοου,αλλά και οι τέσσερις παίκτες φαίνεται πως θα παραμείνουν αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code