ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Τέλος μίας περίεργης χρονιάς, τι περιμένουμε στην αφετηρία της επόμενης μέρας


Μία χρονιά η οποία ήταν υπερβολικά περίεργη θα έλεγαν όλοι όσοι παρακολούθησαν έστω και λίγο τον Άρη, έφτασε στο τέλος της χθες και πλέον το βλέμμα στρέφεται στην επόμενη μέρα.


Η χρονιά του Άρη ξεκίνησε περίπου 1 χρόνο πριν και τελείωσε χθες. Οι παίκτες που έμειναν μέχρι το τέλος, κουβαλάνε μία ολόκληρη χρόνια στα κόκκινα. Πλέον, όλοι ασχολούνται στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για το τι θα γίνει την νέα σεζόν και πάνω από όλα να λυθεί το θέμα της τιμωρίας.

Το ban, δείχνει ότι σιγά σιγά γίνεται ένα εύκολο εμπόδιο για τους Κίτρινους και αργά ή γρήγορα θα λυθεί και θα ξεκινήσει το πλάνο της ενίσχυσης. Αυτό που απασχολεί την στιγμή που μιλάμε είναι οι υποθέσεις των Γκάμα, Κουέστα και Ματίγια. Ο Κουέστα, φαίνεται ότι θα παραμείνει, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι κοντά στα ποσά τα οποία θα λάβει ο Ισπανός γκολκίπερ. Αντίθετα, με τον Ματίγια υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει. Όσον αφορά τον Γκάμα, υπάρχει θέληση, αλλά μένει να φανεί εάν θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Από εκεί και πέρα, ο Κόρχουτ αποχώρησε για την Ντέμπρετσεν. Μένει να φανεί τι θα γίνει και με τους Σάσα, Ρόζ και Φετφατζίδη. Μετά, από αυτές τις εκκρεμότητες και την λύση του ban, θα ξεκινήσει η στελέχωση του νέου ρόστερ του Αρη. Υπάρχει η συμφωνία με τον Μπερτόλιο, ενώ υπάρχει και η υπόθεση Ματέο Γκαρσία στην μέση αλλά τα πάντα πλέον είναι ανοιχτά για τον νεαρό μεσοεπιθετικό από την Αργεντινή.

Όπως και να χει, οι άνθρωποι στην Αλκμήνης, έχουν σηκώσει μανίκια και ξεκινούν να δουλεύουν προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ομάδας και μένει να φανεί εκ του αποτελέσματος κατά πόσο θα πετύχουν αυτόν τον στόχο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code