ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επίσημο του Λίνσεν στην Φέγενορντ


Η Φέγενορντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράιαν Λίνσεν από την Φίτεσε για τα επόμενα 3 χρόνια.



Το συμβόλαιο του 29χρονου εξτρέμ με την Φίτεσε ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα και η Φέγενορντ κινήθηκε για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Λίνσεν είχε απορρίψει μία πρόταση της ομάδας του Ρότερνταμ πριν από κάποιο διάστημα,καθώς είχε στο μυαλό του μία μετακίνηση στο εξωτερικό.Ωστόσο,η Φέγενορντ επέστρεψε με μία βελτιωμένη προσφορά και έπεισε τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει το συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο τεχνικός διευθυντής Φρανκ Άρνεσεν δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: Δεν είναι μυστικό πως η περίπτωση του Μπράιαν μας ενδιέφερε για καιρό.Ο τρόπος παιχνιδιού του,η κίνηση του και η εμφάνιση του ταιριάζουν απόλυτα στην Φέγενορντ.Το να σκοράρεις είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο και ο Μπράιαν με αυτά τα στατιστικά δείχνει πως είναι πολύ αποτελεσματικός και μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.Οπότε,είναι υπέροχο που καταφέραμε να τον υπογράψουμε.Αυτή η συνεργασία είναι ένα βήμα μπροστά τόσο για εκείνον,όσο και για εμάς.

Ο Λίνσεν έχει πλούσιο παρελθόν στην Eredivisie,έχοντας αγωνιστεί στις Φένλο,Χεράκλες Άλμελο,Χρόνιγκεν και Φίτεσε.Έχει σκοράρει 88 γκολ σε 278 εμφανίσεις στην Eredivisie.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code