ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δρακάκη: Το ποδόσφαιρο ως μικρογραφία της κοινωνίας


Η Μαρία Δρακάκη κατάγεται από το Ρέθυμνο και ξεκίνησε την πορεία της στις Κρήσσες Ρεθύμνου, ενώ από πέρυσι αγωνίζεται στον ΑΟ Πήγασο Χιλιοδένδρου.

Μετά τα πρώτα της βήματα έπαιξε στα Μετέωρα Καλαμπάκας, στον ΠΑΟΚ Κοζάνης και στον ΓΠΟ Καστοριάς. Σχετικά με την ομάδα της, ανέφερε ότι προήλθε από την ένωση του Πήγασου Χιλιοδένδρου με την ακαδημία Βόιου. Όσον αφορά το πρωτάθλημα που πέρασε, τόνισε ότι είχε πολύ ένταση, καθώς οι αθλήτριες αντιμετώπισαν συλλόγους με μεγάλη εμπειρία. Αναφορικά με αυτούς που ξεχώρισαν ήταν αυτοί των Γρεβενών αλλά όλοι είχαν αξιόλογη πορεία. Ιδιαίτερα για το σύλλογό της σημείωσε ότι είναι αρκετά ευχαριστημένη από την παρουσία του στο πρωτάθλημα. Φυσικά, λόγω της πανδημίας που τους έχει επηρεάσει κατά πολύ δεν έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις. Η ποδοσφαιρίστρια μίλησε, επιπλέον, για την έδρα τους που είναι το Δημοτικό γήπεδο Χιλιοδένδρου και για τους φιλάθλους που αποτελούν στήριγμα για αυτούς από την πρώτη στιγμή.

Η αθλήτρια σχολίασε ότι την ώρα του παιχνιδιού εστιάζει στον τρόπο που θα βοηθήσει την ομάδα της περισσότερο στην επίτευξη του στόχου της. Σίγουρα, η μπάλα αποτελεί αρωγό στο να ξεπερνάει τα εμπόδια, καθώς λειτουργεί όπως η ψυχοθεραπεία και την αποφορτίζει. Μετά από αυτά, η Δρακάκη είπε για την απόφασή της να πάρει μεταγραφή από τον ΓΠΟ Καστοριάς στην τωρινή ομάδα. Αυτή η επιλογή προέκυψε από το γεγονός ότι ήταν αδύνατον για εκείνη να προπονείται και να αγωνίζεται στους ρυθμούς που υπήρχαν εκεί. Αναλυτικότερα, δήλωσε ότι το άθλημα είναι μικρογραφία της κοινωνίας και ότι υπάρχει μια σχετική ενότητα σε αυτό. Βέβαια, τα θέματα που προκύπτουν στο ποδόσφαιρο αυξάνονται εξαιτίας της έλλειψης χρηματοδότησης. Η ίδια, μάλιστα, αν ήταν υπεύθυνη θα έδινε προτεραιότητα στην κάλυψη αυτής της ανάγκης. Η Ρεθυμνιώτισσα δεν παρέλειψε να ευχηθεί να ξεπεραστεί σύντομα η πανδημία και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. 

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code