ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Εκτός τελικού ο Τσιγκρίνσκι, «τρέχει» να προλάβει ο Λόπεζ

 

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, ενώ ο Λόπες θα τρέξει για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου έχοντας υποστεί διάστρεμμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Με μεγάλα προβλήματα στην άμυνα συνεχίζετε η προετοιμασία της Ένωσης ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό αλλα και του τελικού του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα.

Ο ουκρανός κεντρικός αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και μένει νοκ-άουτ τόσο από το ματς της Κυριακής όσο και από τον τελικό.

Το δεύτερο πρόβλημα που προέκυψε για τον Μάσιμο Καρέρα έχει να κάνει με τον Έλντερ Λόπες ο οποίος αποκόμισε ένα διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως είναι νοκ-άουτ από το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον θα παλέψει για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι παίκτες της Ένωσης πριν από την προπόνηση της Παρασκευής υποβλήθηκαν για ακόμα μια φορά στα καθιερωμένα τεστ για τον κορονοϊό. Όσοι έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποκατάσταση, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να συνεχίζει φυσικά το δικό του πρόγραμμα. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 και αμέσως μετά ο Καρέρα θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code