ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Να κλείσει τη χρονιά με το δεξί θέλει η Λαμία!

Τον Αστέρα στη Τρίπολη αντιμετωπίζει η ομάδα του Πετράκη.



Η Λαμία ταξιδεύει στη Τρίπολη για τη τελευταία αγωνιστική των play-out και θέλει να κλείσει τη χρονιά νικηφόρα και παράλληλα ο προπονητής της Λαμίας Γιώργος Πετράκης να πάρει και την πρώτη του νίκη με την ομάδα της Φθιώτιδας. Από τη μεριά του ο Αστέρας στη διαδικασία των play-out έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο, ανάλογο της ποιότητάς του και δεν έχει χαριστεί σε καμία ομάδα.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μίλαν Ράτσαβατς και με τις απουσίες που έχει για το συγκεκριμένο αγώνα, προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Παπαδόπουλος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Κώτσιρα, Αντζουλά, Χριστόπουλο και Τασουλή. Η δυάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Μπόρχα Φερνάντεθ και Μπεγιόκ. Μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Ρεγκίς, με τον Ριέρα δεξιά, το Σίτο αριστερά και τον Χερόνιμο Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Πετράκης θα διατηρήσει το 4-2-3-1, που στη διάρκεια του παιχνιδιού μεταλλάσσεται σε 4-4-2 ή και 4-2-4. Ο Επασί θα διατηρήσει τη θέση στο βασικό σχήμα. Στην άμυνα δεξιά ίσως βρεθεί ο Ασίγκμπα για να τον δει σε ένα σημαντικό παιχνίδι ο προπονητής του. Ο Τζανετόπουλος με τον Αντέτζο θα είναι τα βασικά σέντερ μπακ με το Βάντερσον να διατηρεί τη θέση του αριστερά. Ο Καραγιάννης με το Μπουλούλη θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, μιας και ο Πετράκης δε δείχνει να υπολογίζει το Νιάσε που φαίνεται πως οδεύει προς την έξοδο και ο Μπεχαράνο είναι εκτός αποστολής. Ο Καραμάνος δεξιά, ο Ρόμανιτς αριστερά και ο Σάσι στον άξονα θα πλαισιώνουν το μοναδικό προωθημένο Χρήστο Αραβίδη.

Αναλυτικά οι αποστολές των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): 

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Μιχόπουλος, Τασουλής, Παναγιώτου, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Τζήμας, Κάρδαρης, Ζορμπάς, Χριστόπουλος, Αλάγκμπε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπεγιόκ, Ριέρα, Σίτο, Κανελλόπουλος, Ρεγκίς, Μπαράλες, Αλί Μπαμπά.

Λαμία (Γιώργος Πετράκης):

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βάντερσον, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σάσι, Τσούκαλος, Νικόπουλος, Αραβίδης.

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Ώρα: 19:15
Μετάδοση: Novasports2HD
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθία), VAR: Ζαχαριάδης (Χαλκιδική).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code