ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

“Τελικός” για την δεύτερη θέση

Το ντέρμπι των Δικεφάλων δεσπόζει το πρόγραμμα
της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.Ένας αγώνας ο οποίος σίγουρα θα κρίνει πολλά για την έκβαση της 2ης θέσης και την έξοδο στην Ευρώπη.Ο ΠΑΟΚ μετρά πολλές απουσίες,ενώ η ΑΕΚ μόνο μία.
Στην διάθεση του  ο Άμπελ Φερέιρα δεν θα έχει τους Πέλκα και Βιεϊρίνια, οι οποίοι  δεν έχουν καταφέρει να μπουν στο πρόγραμμα της προπόνησης των υπολοίπων συμπαικτών τους,  απουσιάζουν φυσικά και οι μακροχρόνια απόντες Κρέσπο, Ζαμπά, Ντόουγκλας Αουγκούστο και  Μίσιτς ενώ ο Ελ Καντουρί εξέτισε την τιμωρία του και είναι κανονικά στην αποστολή.Από την αντίπερα όχθη ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει τον Μιχάλη Μπακάκη ενώ έχουν επιστρέψει οι Μπάρκας και Λόπες.
Ο ΠΑΟΚ με την νίκη του επί του ΟΦΗ  έχει το προβάδισμα των 3 πόντων από την Ένωση και έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει την διαφορά,ενώ η ΑΕΚ υπέστη ήττα από τον Ολυμπιακό και με νίκη επί του ΠΑΟΚ θα  ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση.
Στους προηγουμένους αγώνες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδειξαν και τόσο αδυναμίες όσο και θετικά στοιχεία.Ο ΠΑΟΚ στον πρόσφατο αγώνα του με την ΟΦΗ αν και στην άρχη δυσκολεύτηκε βρήκε τον δρόμο προς την νίκη ενώ όπως είδαμε και στον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αδύνατο σημείο του είναι η  αστοχία στην τελική προσπάθεια.Από την άλλη η Ένωση με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε τον χειρότερο πρώτο ημίχρονο σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα,ενώ ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν η αγωνιστική της παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχε και το γκολ της μείωσης  ο Αραούχο.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:
ΠΑΟΚ:Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Στοχ, Λημνιός, Λάμπρου, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Τζόλης.

ΑΕΚ:Μπάρκας, Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code