ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Για ...τις εντυπώσεις


Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, καλείται να συνεχίσει την αήττητη πορεία του, απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ.

Ένα παιχνίδι λιγότερο δυναμικό από αυτά που μας έχουν προσφέρει στο παρελθόν, περιμένουμε να δούμε απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης", μεταξύ Ολυμπιακού και ΟΦΗ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία έχει κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα, ενδέχεται να παραταχθεί με  αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ από την άλλη, ευρισκόμενος στην 6η και τελευταία θέση, παραμένει στο "κυνήγι" του Άρη, που βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μπροστά, θέλοντας ένα καλύτερο... πλασάρισμα στην Ευρώπη.

Πιθανότατα, στις 21.30, να μην δούμε κάποια αναμέτρηση με πάθος και κίνητρο όπως στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός, ως φαβορί, αήττητος στα φετινά πλέι-οφ, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, έχει και την καλύτερη επίθεση (62 γκολ υπέρ), και την καλύτερη άμυνα (11 γκολ κατά), και τον πρώτο σκόρερ της φετινής σεζόν,  Γιουσέφ Ελ-Αραμπί (20 γκολ).

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου παρ'όλα αυτά, έχοντας παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο σε όλη τη σεζόν, και θέλοντας να "σκαρφαλώσει" στην 5η θέση, δεν θα αρκεστεί στο απλά να παίξει κόντρα στον πρωταθλητή, επιδιώκοντας την "έκπληξη" και τους τρεις βαθμούς.

Έτσι, οι Πειραιώτες, με οδηγό τον τίτλο του φαβορί, την προϊστορία και έχοντας κατά νου το παιχνίδι γοήτρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, και στο βάθος τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, υπολογίζουν σε μία άνετη νίκη, αν και εφόσον παρουσιάσουν το ίδιο πρόσωπο με εκείνο  που έδειξαν κατά τη διάρκεια της φετινής Σούπερ Λιγκ.

Αποστολή Ολυμπιακού:
Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί 

Αποστολή ΟΦΗ:
Σωτηρίου, Γουάλι, Νάστος, Βαφέας, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Περδίκης, Μπράουν, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Βίκτορ, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Μάνος, Φιγκεϊρέδο


Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός
Σα, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Φορτούνης, Ελ Αραμπί

ΟΦΗ
Γουάλι, Μπράουν, Νάστος, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βαζ, Στάικος, Ναμπί, Φιγκεϊρέδο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code