ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Τα εξαιρετικά λόγια του Καρνέζη για Μανωλά και Τσιμίκα





Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε τόσο για την κατάκτηση του Κυπέλλου με την Νάπολι, όσο και για την ποιότητα των Τσιμίκα και Μάνωλα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Νάπολι παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη τονίζοντας την χαρά του για την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην Γιουβέντους. Αναφέρθηκε στην ανυπομονησία του για το παιχνίδι του Champions League, αλλά και την ποιότητα του Κώστα Τσιμίκα και Κώστα Μανωλά.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την  παρουσία του στην Ουντινέζε: "Έχω αφήσει ένα κομμάτι της καρδιάς μου εκεί. Τώρα παίζω για την Νάπολι και θέλω να κερδίσουμε το παιχνίδι την Κυριακή (19/07) απέναντι στην Ουντινέζε".

Για την Μπαρτσελόνα: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους μας, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι, διότι ρισκάρουμε να κάνουμε κακές εμφανίσεις στα άλλα παιχνίδια, κάτι που δεν είναι καλό πράγμα. Περιμένουμε για το παιχνίδι. Δεν είναι ούτε αυτοί σε καλή κατάσταση. Σε αυτές τις συνθήκες όλα μπορούν να γίνουν".

Για τον Μανωλά: "Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ιταλία, ακόμα και με την Ρόμα έχει δείξει την ποιότητά του. Στο ένας εναντίον ενός δεν περνιέται. Γνωριζόμαστε κάμποσο καιρό και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μαζί (στην ίδια ομάδα). Μακάρι κόντρα στην Μπαρτσελόνα να κάνει ότι έκανε και με την Ρόμα".

Για τον Τσιμίκα: "Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για να είναι σε μια σπουδαία ομάδα. Του λείπει το καθοριστικό άλμα σε ένα πρωτάθλημα με πρεστίζ".

Για την κατάκτηση του Coppa Italia κόντρα στην Γιουβέντους: "Μία αξέχαστη βραδιά. Κρίμα που δεν μπορούσαμε να το πανηγυρίσουμε με τους φίλους μας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement