ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το ban εμπόδιο και για τις ανανεώσεις στον Άρη


Ο Άρης βρίσκεται στο μεταίχμιο αναφορικά με τη πρώτη άρση

της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών και αυτό διότι συμφώνησε με τους δύο από τούς τέσσερις πιστωτές οι οποίοι έχουν στα χέρια τους τελεσίδικες αποφάσεις.

Το πλάνο της ομάδας προβλέπει την έναρξη της προετοιμασίας για την ερχόμενη περίοδο σε ένα μήνα και σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να δημιουργηθεί μια ομάδα εντελώς καινούργια χωρίς ακόμη να γνωρίζει ο Άρης ποιοι παίκτες θα μείνουν ποιοι θα ανανεώσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Συνεπώς τα χρονικά  περιθώρια είναι αρκετά στενά για τον Άρη.


Αναφορικά με τις ανανεώσεις φαίνεται ότι επηρεάζονται και αυτές από το ban. Ο Χαβιέ Ματίγια φαίνεται να επιθυμεί διαβεβαιώσεις για την ανταγωνιστικότητα της ομάδας την επόμενη περίοδο και το εξέφρασε στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Άγγελο Χαριστέα.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Χούλιαν Κουέστα είναι πολύ υψηλές και φαίνεται να έχει γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα στην τελευταία συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον Άγγελο Χαριστέα και όλα φαίνεται ότι εξαρτώνται απο τον ίδιο τον Άρη παρά από τον ποδοσφαιριστή

Η αποχώρηση του Μιχάλι Κόρχουτ πρέπει να θεωρείται σίγουρη καθώς φαίνεται ότι επιστρέφει στην πατρίδα του και την Ντέμπετσεν.

Η μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις του Μπρούνο Γκάμα και την οικονομική δυνατότητα του  Άρη φαίνεται να αποτελούν σημαντικό εμπόδιο για την παραμονή του ποδοσφαιριστή στον Άρη. Εξαρτάται περισσότερο από το Γκάμα να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες του Άρη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code