ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-Παναιτωλικός: Επανέναρξη με νίκη θέλει η Λαμία!

Διαβάστε τις αποστολές και τις σκέψεις των δύο προπονητών.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με νίκη θέλουν να συνδυάσουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας με τον Άκη Μάντζιο να ζητάει νίκη στη τελευταία προπόνηση από τους παίκτες του.

Μετά από 97 μέρες και την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη οι Φθιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό το Μάκη Χάβου σε μια άκρως σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, με σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο.

Ο προπονητής των γηπεδούχων είδε στην προπόνηση του Σαββάτου τον Ταϊρόν να παρουσιάζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και να τίθεται νοκ-άουτ για το σημερινό αγώνα. Οι δοκιμές που έκανε δείχνουν ότι προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με το 4-4-2. Κάτω από το τέρμα θα βρίσκεται ο Επασί στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα πάρουν θέση οι Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο και Βάντερσον. Οι δυάδα των χαφ με Δημούτσο και Μπεχαράνο θα βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο αρχικό σχήμα, δεξιά ο Βιγιάλμπα δείχνει να έχει προβάδισμα αυτή τη στιγμή για τη βασική ενδεκάδα. Αριστερά θα κινείται ο Ρόμανιτς και στην κορυφή θα βρεθούν οι Αραβίδης και Καραμάνος.

Από τη μεριά του ο Μάκης Χάβος θα ακολουθήσει την πεπατημένη που έδωσε διαφορετική πνοή στην ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Σε σχήμα 4-2-3-1,ο Γιαννακόπουλος, ελλείψη του Κνετ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στην άμυνα τους Τζανακάκη, Μαλή, Σιέστεντ και Κέβιν. Στα χαφ οι Τσιγγάρας και Λουσέρο έχουν το προβάδισμα και με το Ταχάρ τραυματία. Οι Ντίαζ, Φάρλει Ρόσα και Μουνιέ θα κινούνται πίσω από τον προωθημένο Μπαΐροβιτς.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λαμία(Άκης Μάντζιος): Επασί, Θεοδωρόπουλος, Κάχριμαν, Αντέτζο,Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Πλιάτσικας,  Βάντερσον, Νιάσε, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Βασιλόγιαννης, Σάλιακας, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς Σασί, Αραβίδης, Καραμάνος, Μπιανκόνι.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Φυτόπουλος, Άλβερες, Αριγίμπι, Κέβιν, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ.

Πιθανές Ενδεκάδες:

Λαμία(4-4-2): Επασί, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς, Αραβίδης, Καραμάνος.

Παναιτωλικός(4-2-3-1): Γιαννακόπουλος, Τζανακάκης, Μαλής, Σιέστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Λουσέρο, Ντίαζ, Ρόσα, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Ώρα: 20:00
Μετάδοση: ErtSportsHd
Διαιτητής: Βρέσκας(Πιερία) VAR: Φωτιάς(Πέλλα).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code