ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η αγωνιστική του Σ/Κ στην Serie A

Ενδιαφέροντα παιχνίδια του Σαββατοκύριακο στην Ιταλία. Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι , αυτή η αγωνιστική δίνει την ευκαιρία για κάποια έκπληξη των μικρών απέναντι στους μεγάλους.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η αγωνιστική ξεκινάει αύριο με τρία παιχνίδια. Η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Σαμπντόρια με στόχο την νίκη και την διατήρησή της στο κυνήγι των δύο προπορευόμενων. Με το 3-5-2 και τον Ιμόμπιλε σε πολύ καλή κατάσταση θέλει να βάλει στο σακούλι τους τρεις βαθμούς απέναντι στο 4-4-2 της Σαμπ και τον Κουαλιαρέλα, η οποία θέλει πόντο ή πόντους για να ξεφύγει από τις κάτω θέσεις της βαθμολογίας.
Δεύτερο παιχνίδι του Σαββάτου το Σασουόλο-Τορίνο. Δύσκολο παιχνίδι για την Γρανάδα. Η Σασουόλο έχει να κερδίσει στα 3 τελευταία ματς και θέλει τη νίκη για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να φύγει από την 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το 4-2-3-1 είναι το σύστημα της ομάδας. Η Τορίνο θέλει να μεγαλώσει το σερί της μετά από τις δύο συνεχόμενες νίκες. Με το Μπελότι πρώτο σκόρερ , είναι ο εκφραστής της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας. Το 3-4-2-1 εφαρμόζεται από τον προπονητή και θέλει να μείνει στις ομάδες που κυνηγάνε θέσεις στην Ευρώπη.
Το τρίτο παιχνίδι της ημέρας είναι το Νάπολι-Φιορεντίνα. Απογοητευτική η πορεία των ναπολιτάνων στην φετινή Serie A. Βρίσκεται στην 11η θέση με 24 βαθμούς μακριά από τις ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα και θέσεις Ευρώπης. Με το 4-3-3 ο Γκατούζο θέλει να κάνει την νίκη και να ανεβάσει την ομάδα ψηλότερα. Η Φιορεντίνα σε ακόμα χειρότερη θέση, 14η με 21 βαθμούς, δείχνει να έχει χάσει το τρένο για την επίτευξη στόχων. Δεν κατάφερε στον πρώτο γύρο να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Το 3-5-2 είναι το σύστημα της ομάδας.
Την Κυριακή υπάρχουν τα παιχνίδια Μίλαν-Ουντνέζε, Μπολόνια-Βερόνα, Μπρέσια -Κάλιαρι, Λέτσε-Ίντερ, Τζένοα-Ρόμα και Γιουβέντους-Πάρμα.
Γιουβέντους και Ίντερ στοχεύουν σε νίκες για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρουν. Τυχόν απώλεια βαθμών θα είναι έκπληξη. Η Ρόμα δοκιμάζεται στη Γένοβα που θέλει νίκη για να ξεχάσει τις δύο εντός έδρας ήττες από Τορίνο και Γιουβέντους τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Τζένοα παίζει την επιβίωση της μιας και είναι στην 18η θέση του σκουντέτο. Η Μίλαν θέλει νίκες και αναμένει να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο, πέρα του Ιμπραΐμοβιτς. Η Ουντινέζε στον ένα βαθμό διαφορά από την αντίπαλο της επιδιώκει καλύτερη συνέχεια. Η Κάλιαρι παίζει με την ουραγό Μπρέσια. Με την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Η Μπολόνια θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει τους πόντους. Είναι στη μέση της βαθμολογίας , όπως και η Βερόνα και αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Την Δευτέρα η Αταλάντα υποδέχεται την Σπαλ. Παιχνίδι χωρίς δεύτερες σκέψεις για την Αταλάντα. Μόνο νίκη για να μείνει στην τετράδα.
Καλό Σαββατοκύριακο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code