ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέροντα παιχνίδια στη σημερινή αγωνιστική του NBA

Η σημερινή αγωνιστική του NBA διαθέτει 8 παιχνίδια με ορισμένα να έχουν αρκετό ενδιαφέρον.


Στις 02:00 οι Πέισερς αντιμετωπίζουν τους Τίμπεργουλβς . Οι "λύκοι " δεν θα έχουν στις υπηρεσίες τους τον Καρλ Άντονι Τάουνς καθώς έχει τραυματισμό στο γόνατο. Εκτός θα είναι και ο Λέιμαν. Οι 2 ομάδες ξανασυναντιούνται για 2η φορά σε 2 μέρες καθώς προχθές αναμετρήθηκαν με νικητές τους Ιντιάνα με σκορ 99-104.

 Επόμενο ματς αυτό των Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους Σικάγο Μπουλς. Για διαφορετικούς στόχους παλεύουν οι 2 ομάδες καθώς οι Σίξερς θέλουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ενώ οι "Ταύροι" με ηγέτη τον Ζακ Λα Βιν θέλουν την είσοδο τους στα πλέι οφ μετά τη σεζόν 2016-2017.

Στη συνέχεια οι πρωταθλητές Ράπτορς αντιμετωπίζουν τους Γουίζαρντς. Οι πρωταθλητές μετά τη φυγή του Λέοναρντ δε δείχνουν να πτοήθηκαν, είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και με τους Σιάκαμ και Φρεντ Βαν Φλιτ στοχεύουν σε μεγάλα πράγματα για ακόμη μια χρονιά . Από την άλλη οι πρωτευουσιάνοι "ψάχνονται" όντας στην 12η θέση.

Μέμφις Γκρίζλις Κλίβελαντ Καβαλίερς στις 03:00 με τις " Αρκούδες" να είναι σε τροχιά πλέι οφ με ηγέτη τον Τζα Μόραντ ο οποίος είναι το πρώτο φαβορί για το βραβείο Ρούκι της χρονιάς. Οι "πολεμιστές" από την άλλη εκτός από την κακή αγωνιστική τους κατάσταση έχουν και πολλούς τραυματισμούς όπως του Πόρτερ, Ζίζιτς, Νάιτ και Γουίντλερ.

Ντέρμπι στην Οκλαχόμα με τους Θάντερ να υποδέχονται τους Μαϊάμι Χιτ. Και οι 2 ομάδες είναι σε πολύ καλή φόρμα και αναμένεται πολύ ωραίος αγώνας. Αμφίβολος για τους Χιτ ο Έρο.

Σπερς Χοκς στις 03:30 με τους "Σπιρούνια" να θέλουν να παραμείνουν στη μάχη για την επόμενη φάση του ΝΒΑ ενώ οι Χοκς όντας τελευταίοι ψάχνουν το 1ο πικ της επόμενης σεζόν.

Ένα ακόμη ντέρμπι είναι αυτό στις 04:30 με τους Ντάλας Μάβερικς να φιλοξενούν τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς .

Τελευταίος αγώνας της βραδιάς είναι ανάμεσα στους Πέλικανς και τους Κλίπερς που θα αγωνιστούν για 2η συνεχόμενη ημέρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι Κλίπερς φροντίζουν να φυλάξουν τον Λέοναρντ ο οποίος δεν θα αγωνιστεί για τον λόγο του load management.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code