ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νέος ιδιοκτήτης της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, ο Νίκος Καγιούλης

Σε νέα χεριά περνάει ο Καραϊσκάκης Άρτας με τον  Νίκο Καγιούλη να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες , ο γνωστός ατζέντης και επιχειρηματίας ήρθε σε συμφωνία με τον Οδυσσέα Δράκο για τις μετοχές της ηπειρωτικής ΠΑΕ.

Ο μέχρι πρότινος ηγέτης του Καραΐσκάκη ,που βρισκόταν σε αναζήτηση νέου επενδυτή από το καλοκαίρι, είχε έρθει σε επαφή με τον ομογενή από τη Γερμανία μάνατζερ εδώ και μερικές εβδομάδες και πλέον αποφάσισε να οριστικοποιήσει τη μεταβίβαση των μετοχών.

Η συμφωνία είναι σε προφορικό επίπεδο και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα με την άφιξη του Νίκου Καγιούλη,τη Κυριακή (19/1) να σηματοδοτεί τις οριστικές εξελίξεις.

Ο προπονητής της ομάδος, Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι ενήμερος για τις εξελίξεις καθώς, θεωρεί πως τυχόν αλλαγή στο ιδιοκτησιακό θα φέρει ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου.

Με την ολοκλήρωση του deal ,αναμένεται να κινηθεί και στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα ο Καραϊσκάκης για να ενισχυθεί στη προσπάθεια να φτάσει η ομάδα στη κορυφή.

Να αναφέρουμε πως ο Καραϊσκάκης Άρτας θα είναι η δεύτερη ομάδα , στην οποία εμπλέκεται διοικητικά ο ομογενής επιχειρηματίας μετά τον Ηρακλή το 2017.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code