ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Νίκησε ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο

Η ομάδα του ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 3-1 την ομάδα του αστέρα Τρίπολης. Τα γκολ πέτυχαν για τον ΠΑΟΚ ο Σφιντέρσκι στο 29', ο Πέλκας στο 59', ο Λάμπρου το 79' και για τον αστέρα μείωσε ο Μαρκ Φερνάντεθ στο 84'.
Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυναμικά με δύο ευκαιρίες σε διάστημα δύο λεπτών ένα πλασέ του Λημνιού και μία κεφάλια του Μαουρίσιο. Έπειτα, ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε την απόδοση του έχοντας και μία καλή ευκαιρία στο 14ο λεπτό με τον Μάρκο Φερνάντεθ. Ύστερα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του ξανά και έφτασε στο γκολ στο 29' με τον Σφιντέρσκι, ο οποίος με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και στο 59' ο Πέλκας έπειτα από κόντρα, πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Στα 79 λεπτά, έπειτα από μία υπέροχη συνεργασία του Λημνιού με του Μίσιτς, ο Κροάτης με ένα υπέροχο γύρισμα έδωσε την ασίστ στον Λάμπρου για το 3-0. Το 3-1 έγινε με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής του Μαρκ Φερνάντεθ έπειτα από κακή συνεννόηση της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι είδαμε αρκετά το Video Assistant Referee, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη φάση του γκολ του Σφιντέρσκι, στη φάση του γκολ του Πελκα, στο 38ο λεπτό , όπου ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αουγκούστο στον Φερνάντεθ και η νεοσύστατη αυτή τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε και στο γκολ του Αστέρα Τρίπολης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code